Șterge ridurile cu Vistabel®

Corecția ridurilor cu ajutorul substanței Vistabel® este un atu important în lupta cu trecerea timpului, încetinind astfel procesul natural de îmbătrânire.

Anii care se scurg își pun amprenta invariabil pe chipul nostru. Pielea își schimbă textura și își pierde din suplețea de altădată.

 

Îți ștergem 10 ani de pe față

Vistabel® este soluția perfectă pentru redobândirea tinereții pielii și recâștigarea tonusului la nivelul feței și a decolteului. Și pentru că știm să ne bucurăm de viață din tot sufletul, râdem, zâmbim sau ne exprimăm fericirea prin diverse mișcări ale feței.

În acest fel ne apar ridurile dinamice, produse de musculatura de sub piele, dar nu trebuie să uităm că la fiecare încruntare ridurile sapă efectiv în pielea noastră.

Prin injectarea substanței Vistabel se blochează în mod reversibil impulsurile nervoase de la nivelul musculaturii faciale răspunzătoare cu ridurile de expresie.

Prin simpla injectare, acești mușchi se relaxează, pielea se întinde iar expresia feței întinerește.

În România produsul Vistabel®, conceput special pentru tratarea ridurilor, este aprobat de Ministerul Sănătății.

Vistabel® este un tratament focusat pe corectarea ridurilor.

După injectare, rezultatele sunt vizibile în câteva zile, iar ridurile se atenuează în aproximativ o săptămână.

Efectele sunt fabuloase, aspectul este plăcut, natural, tineresc și senin. Este recomandat pentru ridurile profunde, dinamice, deja vizibile în construcția feței.

Tratamentul este simplu și constă în efectuarea unor înțepături în mușchii responsabili cu mișcările de expresie și se realizează cu ajutorul unui ac extrem de fin.

Este necesar ca medicul să aibă experiența necesară și să folosească substanța de cea mai înaltă calitate.

La clinica Dr Dali te asigurăm că rezultatul este unul plăcut și natural. Chipul tău va arăta tânăr și senin, iar mimica nu îți va fi afectată. Pur și simplu ridul acela dintre sprâncene care te deranjează, va dispărea.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.