Procedura Laser cu CO2

 

Procedura laser cu CO2 reprezintă o inovație remarcabilă în domeniul medicinei estetice și al dermatologiei. Acest tip de tratament, bazat pe tehnologia laserului cu dioxid de carbon, este utilizat pentru a îmbunătăți aspectul pielii prin combaterea semnelor de îmbătrânire, precum și pentru a trata o varietate de probleme cutanate.

 

Ce este procedura laser CO2?

Procedura laser cu CO2 este o formă avansată de îmbunătățire a pielii care folosește laserul fracționat cu dioxid de carbon pentru a îndepărta straturile superficiale ale pielii într-un mod controlat.

Acest proces stimulează regenerarea pielii și formarea de colagen nou, rezultând o piele mai netedă, mai fermă și cu un aspect mai tânăr.

Laserul fracționat cu CO2 își dovedește eficacitatea prin rezultatele remarcabile.

Cum acționează procedura laser CO2?

Laserul cu CO2 funcționează prin emiterea unui fascicul de energie puternică care vaporizează apa din celulele epidermice, îndepărtând astfel straturile deteriorate ale pielii la un nivel foarte precis.

Tratamentul creează „zone termice microscopice” de leziuni (MTZ) care sunt înconjurate de țesut sănătos, ceea ce ajută la accelerarea procesului de vindecare și stimulează producția naturală de colagen și elastină.

 

Beneficiile procedurii laser CO2

  • Îmbunătățirea texturii pielii: Reduce porii dilatați și netezește suprafața pielii.
  • Atenuarea ridurilor și liniilor fine: Prin stimularea producției de colagen, laserul cu CO2 poate reduce aspectul ridurilor și liniilor fine, oferind un aspect mai tânăr.
  • Tratarea cicatricilor: Este eficient în reducerea cicatricilor post-acnee și a altor tipuri de cicatrici hipertrofice sau atrofice.
  • Corectarea leziunilor pigmentare: Poate îmbunătăți aspectul petelor de vârstă, al melasmei și altor forme de hiperpigmentație.
  • Strângerea pielii: Ajută la strângerea pielii lăsate, ceea ce este deosebit de util în zone precum sub bărbie și gât.
Procedura Laser cu CO2-Dr Dali-Constanta
Procedura Laser cu CO2-Clinica Dr Dali-Constanta

Procesul de Vindecare și Recuperare

 

După tratamentul cu laser CO2, pacienții vor avea o perioadă de vindecare care variază în funcție de intensitatea tratamentului. În primele zile post-procedură, pacienții pot avea un disconfort ușor și o senzație de arsură, iar pielea tratată va fi roșie și umflată.

 

Este esențial ca pacienții să urmeze îndeaproape instrucțiunile de îngrijire post-procedură ale medicului, inclusiv utilizarea unor creme emoliente și a unui regim strict de protecție solară.

 

Procedura laser cu CO2 reprezintă o metodă revoluționară pentru a obține o piele revitalizată și întinerită. Prin tehnologia sa avansată, permite abordarea eficientă a mai multor probleme dermatologice, oferind beneficii semnificative pacienților. Cu toate acestea, alegerea de a urma acest tratament trebuie să fie informată și însoțită de consultarea unui specialist în dermatologie sau chirurgie estetică, pentru a asigura siguranța și eficacitatea procedurii.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.