Mărirea buzelor cu

Acid Hialuronic

Buzele pline și senzuale sunt unele dintre cele mai frumoase trăsături ale unei femei. De aceea, injectările cu acid hialuronic devin prima opțiune pentru pacientele care își doresc redefinerea conturului și volumului acestora.

 • Volumizare buze
 • Corecție & Remodelare
 • Gummy correction
 • Topire acid & remodelare

 

Ce presupune procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic?

Înainte de intervenție, este extrem de importantă consultația cu medicul specialist.

La Dr. Dali Clinique Esthetique, acordăm o mare atenție discuției de dinainte de procedură, care va stabili dacă pacienta îndeplinește condițiile necesare, precum și cantitatea de produs astfel încât rezultatul final să fie cel așteptat de pacientă.

Odată stabilite aceste aspecte, specialistul poate aplica o creme cu efect anestezic pentru confortul pacientei. În funcție de cantitatea de produs utilizată, procedura durează între 10-30 de minute.

Cum acționează acidul hialuronic injectabil?

Principiul unei injecții cu acid hialuronic este acela de a reține apa și de a se amesteca cu acidul hialuronic deja existent în mod natural în pielea noastră.

Este vorba de un produs biodegradabil care se elimină în mod natural din organism, deci va fi necesară o nouă intervenție dacă dorim să conferim din nou volum buzelor după o anumită perioadă de timp.

 

Ce se întâmplă după procedură?

Imediat după injectarea cu acid hialuronic, pot apărea echimoze și edeme, care se vor calma după 24-72 de ore.

Rezultatul final va fi vizibil după 10 zile de la intervenție, atunci când pacienta va reveni pentru un control, în cadrul căruia se va stabili dacă mai este necesar un retuș.

Cât de mult va dura efectul?

Acidul hialuronic este o moleculă care se resoarbe, așadar efectele sale sunt temporare și durează în medie 6-8 luni, în funcție de tipul de acid hialuronic utilizat.

Brandul francez Filorga este unul dintre liderii mondiali în ceea ce privește produsele injectabile pe baza de acid hialuronic. Acid hialuronic utilizat este reticulat, cu o structură moleculară superioară celorlalte existente, ceea ce asigură un grad lent de resorbabilitate și rezultate care se prelungesc până la 9-12 luni.

 

Cazuri în care procedura este contraindicată:

 • Persoane alergice la una dintre componentele utilizate
 • Sarcina și perioada de alăptare
  persoane aflate sub tratament cu medicamente anti-inflamatorii, anticoagulante sau antiagregante
 • Prezența unor infecții la nivelul buzelor, gurii.

Programează-te

  Pot fi contactat prin: EmailSMSTelefon

  *Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

  Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.