Ce este DERMAPEN 4 și cum funcționează?

Dermapen 4 este un dispozitiv medical unic ce utilizează microace detașabile de unică folosință, cu scopul de a reda pielii un aspect sănătos și luminos. Această tehnică revoluționară a primit premiul pentru “Cel mai bun dispozitiv anti-aging” la The Aestetic Show in Las Vegas in 2017.

Dispozitivul are forma unui stilou și dispune de ace foarte fine, care execută o perforare controlată a pielii, stimulând secreția naturală a fibrelor de colagen și elastină. Acele sunt taiate într-o formă specială, patentată (micro-leziunile provocate cu astfel de ace se închid mai repede), cu scopul de a oferi tratamentul medical sigur și fără a cauza durere pentru pacient. Introducerea de ace chirugicale foarte subțiri este percepută de nervii receptori ai pielii ca un stimul.

Acțiunea mecanică a dispozitivului este completată prin aplicarea de seruri bogate în substanțe active, care pătrund direct în straturile profunde ale pielii. Procedura nu este una dureroasă. Nivelul de pătrundere al acelor se adaptează în funcție de zona tratată și de afecțiunile cutanate. Tratamentul poate fi aplicat si la nivelul zonelor mai sensibile (conturul ochilor, al nasului si al buzelor).

AVANTAJELE DERMAPEN 4®

  • tratamentul ridurilor
  • tratamentul cicatricilor postacneice, postchirugicale, postarsuri
  • pielea îmbătrânită și afectată de soare;
  • ridurile faciale și din decolteu;
  • hiperpigmentare /probleme de pigmentație,
  • tratamentul vergeturilor,
  • pori dilatați

Beneficiul major al acestei terapii este că stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii. Pe măsura ce îmbătrânim, acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastină de la nivelul pielii scad ea devenind mai uscată.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.