Tratamente pentru transpiratie excesivă.

Hiperhidroza

O afecțiune care te-a afectat mai mult decât ți-ai imaginat vreodată, care ți-a schimbat viața și ți-a modificat activitățile firești ale unei zile, hiperhidroza se poate trata cu succes la Dr. Dali.

Hiperhidroza se traduce prin transpirația excesivă care te împiedică să-ți desfășori viața în parametri normali.

Fie că hiperhidroza se manifestă în zona mâinilor sau a picioarelor, la axilă sau în zona inghinală, specialiștii clinicii Dr. Dali au soluții eficiente pentru a trata această afecțiune.

Cauze

Ereditatea este principalul factor incriminant pentru transpirația excesivă, dar apariția bolii se asociază deseori cu tulburări metabolice, endocrine, probleme ale sistemului nervos, precum și consumul excesiv de substanțe excitante (cofeina, băuturi energizante, etc)

Cum tratăm hiperhidroza

Tratamentul este simplu și constă în efectuarea unor puncții în anumiți mușchi, cu o substanță  care blochează pe un termen de până la un an (în funcție de particularitățile fiecărei persoane) activitatea glandelor sudoripare.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.