Mezoterapia cu ace

Tratamentul eficient pentru căderea părului

 

Alopecia are cauze diverse și este influențată atât de factori externi cât și interni, în special predispoziția genetică, dereglările hormonale, deficiențe nutriționale, afecțiuni ale circulației sangvine, factori psihologici, boli autoimune, tratamentele medicamentoase, etc.

Una dintre cele mai eficiente proceduri contra căderii părului, disponibilă în Constanța și în cadrul clinicii Dr. Dali, o reprezintă mezoterapia.

Este un tratament performant non-chirurgical, cu puternic efect de stopare a căderii părului pe termen lung, de stimulare a foliculilor piloși și de regenerare celulară eficientă.

Mezoterapia este o procedură minim-invazivă care presupune administrarea directă a substanțelor medicamentoase (vasodilatatoare, vitamine, aminoacizi, minerale etc.) la nivelul zonelor afectate prin injectare intradermică, cu scopul stimulării oxigenării locale și a foliculior piloși existenți, promovării apariției de noi fire, cât și pentru stoparea anumitor procese care determină pierderea firelor de păr.

Stopează căderea părului! Rezultate excelente și de durată

Microinjectările introduc la rădăcina firului de păr nutrienți esențiali pentru o creștere sănătoasă și densă.

În cadrul terapiei se foloseste un cocktail special Filorga Medical NCTF 135, alături de plasmă.

Conține peste 53 de vitamine, peptide, aminoacizi și minerale, folosite pentru a reda densitatea și vitalitatea părului.

Microinjecțiile se efectuează cu un ac fin, la distanță de 1-2 cm, pe toată suprafața scalpului sau țintit pe zonele de interes.

Pregătirea pentru tratament

În primul rând, procedura de mezoterapie trebuie efectuată după un consult dermatologic amănunțit pentru a se putea depista cauza căderii părului (deficite, afecțiuni dermatologice sau sistemice) și pentru a se stabili clar indicația de tratament.

Foliculii piloși sunt fotografiați dermatoscopic, softul utilizat urmând să facă o clasificare foarte amănunțită a numărului de foliculi sănătoși, activi, în fază anagenă, în comparație cu numărul celor afectați, astfel încât diagnosticarea să fie cea mai precisă.

Părul trebuie să fie proaspăt spălat, fără să existe modificări inflamatorii locale ale scalpului, pentru ca procedura de mezoterapie să poate fi efectuată.

Numărul ședințelor și frecvența cu care acestea se realizează sunt stabilite de către medicul dermatolog, în funcție de diagnosticul asociat și de răspunsul pacientului la tratament, în medie fiind recomandate 5-10 ședințe, spațiate la două săptămâni – o lună, dar și ședințe de întreținere.

Indicații post-tratament

După procedură, scalpul poate fi mai sensibil în următoarea zi, însă de cele mai multe ori disconfortul resimțit dispare rapid, la fel ca și eritemul local postprocedural.

Pacientul trebuie să știe că, în primele zile după procedură, se contraindică spălarea, vopsirea părului, cât și sauna sau activitățile fizice intense.

Produsele de hairstyling pot fi folosite după cel puțin două zile de la efectuarea procedurii, pentru a nu stimula reactivitatea scalpului.

 

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.