Juvederm® Volite

Juvederm® Volite este un produs injectabil conceput special pentru îmbunătățirea calității pielii. Produsul inovator utilizează tehnologia VYCROSS pentru utilizare pe față, gât, decolteu și mâini.

VYCROSS este o tehnologie patentată care permite obținerea unui echilibru optim între lanțurile scurte și lungi de acid hialuronic. Astfel, se obține un gel injectabil fin, maleabil, dar, în același timp, cu un grad de coeziune ridicat.

Juvederm® Volite ajută la îmbunătățirea aspectului și calității pielii.

Beneficiile tehnologiei VYCROSS:

  • Tehnologie patentată unică pe piață;
  • Un gel injectabil negranulat și de o consistență foarte fină;
  • Juvederm® Volite este maleabil, ușor de folosit în proceduri estetice.

Acidul hialuronic este o substanță naturală și hidratantă care se găsește în piele.

Pe măsură ce aceasta îmbătrânește, pielea începe să piardă din acidul hialuronic natural, ceea ce cauzează pierderea fermității și a volumului.

Beneficiile Juvederm® Volite

-Îmbunătăteste calitatea pielii;
-Domenii: față, gât, decolteu și mâini.

Cât durează rezultatul gelului injectabil Juvederm® Volite?
Rezultatele sunt instant de la primul tratament. În general, rezultatele durează între 6 și 9 luni. Uneori, rezultatele durează până la un an, în funcție de factori cum ar fi: tipul pielii, vârsta și stilul de viață, dar și tehnica utilizată de medicul specialist.

 

O singură procedură

  • Hidratează pielea în profunzime
  • Redă elasticitatea naturală timp de 9 luni
  • Ajută la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice
  • Reface fermitatea și tonusul pielii

Efectul revoluționar al acestui Acid Hialuronic constă și în conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării.

Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare. O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru un ten vizibil întinerit și proaspăt până la 9 luni.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.