Proceduri BodyTite

BodyTite

Liposucție minim invazivă, fără cicatrici chirurgicale.

Exclusiv în Constanța la Dr Dali Clinique Esthetique.

Deși un stil de viață sănătos, bazat pe dietă și fitness, poate ajuta la menținerea unui corp svelt și tonifiat, uneori acesta nu este suficient sau nu oferă rezultatele dorite. Grăsimea se acumulează în zone precum șolduri, talie, abdomen, fese și flancuri.

Ce este BodyTite?

Bodytite este o procedură performantă de liposucție minim invazivă, bazată pe radiofrecvență, care îndepărtează permanent depozitele adipoase nedorite și redă elasticitatea și tonusul pielii din zonele afectate de celulită. Este soluția ideală de remodelare corporală ce oferă rezultate de lungă durată.

Cu sistemul BodyTite se efectuează tratamente minim-invazive cu rezultate estetice impresionante, obținute anterior doar prin tehnici chirurgicale. Spre deosebire de intervențiile chirurgicale clasice, lipoplastia asistată cu radiofrecvență nu presupune excizia țesutului, nu lasă cicatrici, timpul de recuperare este scurt iar riscurile sunt minime.

La clinica DR Dali îți oferim un tratament eficient de reducere a grăsimilor din lume, ce folosește radiofrecvența împreună cu lipoliza, pentru a îndepărta fără durere grăsimea corporală.

Procedura este o abordare superioară a liposucției. În timp ce liposucția elimină grăsimea și este foarte eficientă în remodelare, această nu elimină și laxitatea și nu tonifiaza pielea din zona de tratament.

In plus avantajul Bodytite este acela că poate încălzi în mod sigur și precis țesuturile, fără a deteriora zonele adiacente.
BodyTite este o procedură nechirurgicală foarte eficientă pentru cei care doresc să țintească țesutul gras și „încăpățânat”, rezutatele putând fi observate de la prima ședință.

Cum funcționează?

Cu ajutorul BodyTite, se pot efectua rapid, sigur și eficient, tratamente de remodelare corporală și slăbire rapidă, datorită capacității aparatului de a combina eficient lipoplastia și radiofrecvența.

O problemă majoră la procedurile chirurgicale de eliminare a grăsimii o constituie pielea în exces, ce rămâne post-intervenție.
BodyTite oferă o contracție tridimensională a dermului, țesutului conectiv subdermal și grăsimii profunde. Acționează livrănd căldură bipolară rapid și uniform pe întreaga matrice celulară.

O canulă este introdusă sub piele pentru a topi țesutul adipos, în timp ce un aplicator cu radiofrecvență tratează simultan pielea de deasupra, conferind un efect de fermitate.

Procedura funcționează atât deasupra cât și sub piele, tratând din interior și declanșând noi producții de colagen și elastină

Ce tehnologie folosim la clinca Dr Dali?

Bodytite constituie unul dintre cele mai eficiente tratamente non-chirurgicale de remodelare corporală de la InMode, ce topește țesutul adipos și elimină efectul de piele laxă.

Procedura remodelează țesuturile într-o manieră minim invazivă și este utilizată în tratarea celor mai comune zone cu probleme:

 • Brațe
 • Abdomen
 • Șolduri si Coapse
 • Fese
 • Genunchi
 • Picioare

Stabilim, în cadrul unui consult inițial, dacă această procedură este cea potrivită pentru tine. În cazul în care te afli sub tratament medicamentos, medicul curant va stabili dacă îl vei întrerupe sau nu.

Procedura este potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați și se realizează în aproximativ 90 minute cu anestezie locală. Nu este nevoie de o pregătire specială înainte de tratament.

Intervenția este sterilă și foarte sigură deoarece utilizăm o nouă canulă pentru fiecare pacient.

BodyTite este un tratament avansat de remodelare , ce folosește lipoliza asistată prin radiofrecvență (RFAL). Grăsimea din zona de tratament este topită pentru a permite eliminarea ușoară.

Care sunt rezultatele tratamentului?

Procedura este recomandată persoanelor care au fost supraponderale în trecut, proaspetelor mămici care vor să sculpteze silueta după naștere sau persoanelor în vârstă, care se confruntă cu un exces tegumentar la nivelul abdomenului.

Bodytite este certificat FDA și este disponibil celor care își doresc reconturarea și sculptarea siluetei, cu ajutorul celei mai noi și eficiente tehnologii bazate pe radiofrecvență.

Tratamentul îmbunătățește vizibil calitatea și aspectul pielii, diminuând vergeturile și celulita și stimulând creșterea nivelului de colagen din piele.
Abdomenul, șoldurile, coapsele vor fi sculptate și reconturate, iar pielea va fi vizibil tonifiată. Vergeturile și celulita vor fi vizibil reduse.

Rezultate spectaculoase în remodelarea și sculptarea siluetei

 • Este o procedură minim invazivă cu eficiență dovedită
 • Distruge definitiv adipocitele, având rezultate permanente
 • Rezultatele sunt superioare celor obținute doar prin liposucție, deoarece Bodytite reduce laxitatea pielii
 • Energia termică controlată precis, stimulează producția de colagen
 • Fără cicatrici & Fără durere
 • Timp scăzut de recuperare

Pentru unii pacienți, procedura oferă rezultate la fel de bune ca liposucția – dacă nu chiar mai bine, deoarece BodyTite tonifiază pielea, ceea ce liposucția nu face.
Zonele corpului sunt conturate iar pielea va avea un aspect neted și întins.

Rezultatul final este similar unui lifting, însă fără cicatrici și perioade lungi de recuperare.

Ce efecte secundare are tratamentul?

Zona de intervenție poate fi ușor pigmentată și poate prezenta edeme, ce se vor retrage în scurt timp.
Îți pot relua activitățile normale imediat după procedură, însă se recomandă repaus 1 – 3 zile post-tratament, evitarea băilor fierbinți, sauna și sportul timp de 24 – 48 de ore.

Reacțiile locale (edem, eritem, echimoze sau hematoame) sunt normale și se remit spontan.

 

În cât timp devin vizibile rezultatele?

Rezultatele tratamentului cu BodyTite sunt permanente. Cu toate acestea, similar oricărei proceduri non-chirurgicale de slăbire sau remodelare, rezultatele și perioada de timp depind de stilul de viață. BodyTite ar trebui privit ca un pas către un stil de viață activ, pentru a te menține suplu și sănătos.

De câte ședințe este nevoie pentru a vedea rezultatele?

Tratamentul se efectuează într-o singură ședință. În funcție de nevoile pacienților, într-o ședință putem trata mai multe zone.

Primele rezultate se observă în 3 luni de la tratament și continuă gradual până la 6 luni. Perioada de recuperare variază, în funcție de zona/ zonele tratate, de la 2 la 10 zile.

 

Contraindicații:

 • Nu se recomandă procedura în caz de sarcină și alăptare;
 • Discutați cu medicul dumneavoastră dacă suferiți de alergii medicamentoase.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.