Piele catifelată, fără păr nedorit și fără foliculită!

Pielea catifelată, fină și fără foliculită este un “must have”, pentru ca tu să te simți excelent, frumoasă și atrăgătoare. Începe acum ședințele și de sărbători poartă fără griji orice ținută îți dorești!

Iți oferim EPILAREA DEFINITIVĂ cu Elysion Pro, tehnică premium cu echipamentul Laser Dioda Elysion Pro, aparat ORIGINAL produs de Cocoon Medical, aprobat FDA și CE Medical.

Bucură-te de o piele catifelată și fără păr nedorit, încă de la prima ședință, cu o rată de succes 100% pe orice tip de piele, eficientă în orice sezon, fără riscuri și fără durere datorită tehnologiei “cristal freeze”.

Cum funcționează Dioda Laser Elysion Pro, aprobat FDA

La Dr. Dali Clinique Esthetique găsiți sistemul eficient și performant de epilare definitivă denumit ELYSION, dispozitiv ce realizează epilarea la cele mai înalte standarde în condiții de maximă siguranță.

Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, ELYSION are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând mult timpul de tratament, obținând rezultatele optime dorite.

Modul de lucru al acestui aparat face diferența față de restul echipamentelor de pe piață.

Astfel, Elysion are o rată de repetiție ridicată și folosește o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz în 20 milisecunde. Acest lucru face din dioda laser Elysion un tratament ce poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii.

Puterea și rata de repetiție ridicată garantează eliminarea a peste 60% din păr, încă de la prima ședință. Și pentru că aparatul funcționează cu mai multe programe, modul dinamic se potrivește chiar și bărbaților cu densitate foliculară mare.

Metoda Laser semnifică “Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation”

Epilarea cu laser este sigură și plăcută pentru că aplicatorul este prevăzut cu un sistem de răcire necesar pentru a reduce temperatura generată de fascicolul laser de la nivelul pielii. Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului.

Metoda Laser reprezintă transmisia luminii printr-o singură undă, care este absorbită de melanina din firul de păr, ajunge la rădăcina acestuia și o distruge.
Eficiența crescută a Laserului Dioda este dată tocmai de capacitatea acestei lumini dar și de lungimea fixă de penetrare în piele.
Este o metodă nedureroasă și sigură, prin care părul nedorit va deveni doar o amintire.

Rezultate vizibile de la prima ședință

Specialiștii Dr. Dali Clinique Esthetique recomandă ca după fiecare ședință de epilare să se evite expunerea la soare sau la solar timp de 3-5 zile. După prima ședință firele de păr vor ceda în aproximativ 2 săptămâni, de aceea e indicat un gomaj ușor în zona tratată.

Avantaje

Cu laserul ELYSION poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală) și are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele.

Confort maxim indiferent de zonă

Cu o suprafață de 81 mm², acest aplicator a fost creat special ca să poată fi folosit pe toate zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere de pe piață, Elysion livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire.

Avantaje

Cu laserul ELYSION poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală) și are un efect garantat asupra foliculitei, împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele.

  • Piele catifelată și fără păr nedorit, încă de la prima ședință
  • Are o rată de succes 100% pe orice tip de piele
  • Eficientă în orice sezon, fără riscuri și fără durere datorită tehnologie “cristal freeze”
  • Nu lezează pielea și elimină foliculita
  • Nu produce iritații, spre deosebire de epilatul clasic: ceară, lamă, aparat
  • Stimulează producția de colagen
  • Îți ocupă puțin timp, în care te relaxezi la noi, într-o atmosferă elegantă și primitoare
  • Uită de neplăcerile epilatului clasic și alege următorul nivel de catifelare, răsfăț și eleganță pentru pielea ta!

 

 

Rezultate excelente obținute cu laser dioda Elysion PRO, obținute de specialiștii noștri

Elimină părul nedorit de pe corp sau de pe față cu una dintre cele mai moderne și mai performante metode de epilare definitivă cu laser.

Notă: Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, puse la dispoziția clinicii Dr Dali Clinique Esthetique prin consimțământul pacientului. Fotografiile pot fi preluate numai cu acordul confirmat în scris al Dr.Dali Clinique Esthetique.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.