Morpheus 8

Tratamentul ideal pentru zona ochilor

 

Exclusiv în Constanța la Dr Dali Clinique Esthetique.

Pielea din jurul ochilor este cea mai vizibilă zonă estetică de la nivelul feței, dar și printre primele zone afectate de trecerea timpului, adesea destul de dificil de tratat. În cadrul clinicii noastre, vă punem la dispoziție o metodă sigură și eficientă pentru a redobândi frumusețea naturală și a menține aspectul tânăr în regiunea perioculară.

Morpheus 8 este alegerea ideală pentru tratamentul zonei delicate a ochilor: reface suplețea și aspectul odihnit de la nivelul pleoapei inferioare, eliminând pungile de sub ochi, și redă, în același timp, tinerețea zonei perioculare prin estomparea semnificativă a liniilor fine și ridurilor, prin lifting, netezirea și catifelarea pielii.

În plus, spre deosebire de alte tipuri de proceduri precum injectările cu acid hialuronic sau intervențiile chirurgicale, tratamentele cu Morpheus 8 sunt foarte rapide, cu un nivel mărit de confort și timp de recuperare minim.

Morpheus 8 este noua procedură care te face să îți recapeți tinerețea într-un mod natural și fără cicatrici sau episoade lungi de recuperare. Exclusiv în Constanța, la Dr Dali Clinique Esthetique.

Ce este MORPHEUS 8?

Morpheus 8 este un dispozitiv aprobat FDA, produs de InMode, ce utilizeaza radiofrecvența fracționată pentru a produce un efect de skin tightening în zone precum fața, gâtul, pieptul sau partea dorsală a mâinilor.

Morpheus 8 dispune de 4 tips-uri fracționate, de diferite mărimi și niveluri de penetrare – în funcție de zona aleasă. Tips-ul Prime, dedicat zonei ochilor, are 12 pini și funcționează la o adâncime de 1-3 mm.

Practic, prin tipul de tehnologie care stă la baza tips-urilor Morpheus 8 se creează micro-leziuni fine ce permit pătrunderea radiofrecvenței în partea mai adâncă a stratului de susținere a pielii – care stimulează producția de colagen și elastină și, implicit, îngroșarea și strângerea țesuturilor – pentru o piele mai fermă, elastică și netedă.

Cum funcționează?

Morpheus 8 încălzește derma în scopul stimulării neocolagenezei și producției de elastină (elemente esențiale pentru elasticitate și fermitate, care se regăsesc în mod natural în piele, dar al căror nivel începe să scadă după vârsta de 24 de ani), dar și pentru închiderea capilarelor sanguine subțiri.

Tehnologia sa inovatoare permite realizarea unui tratament țintit, fără a deteriora celelalte țesuturi.

Procedura durează aproximativ 45 de minute și se desfășoară sub anestezie topică. După aplicarea cremei anestezice (al cărei efect are loc în aproximativ 20-30 de minute) se realizează multiple treceri ale aplicatorului Morpheus 8, prin utilizarea tips-ului de 12 pini (cel mai mic), pe zona de tratament – pentru aproximativ 10 minute.

Este posibil, ca în timpul procedurii, să simțiți căldură sau un disconfort minim. Ulterior, la nivel local pot apărea roșeață și/sau edem. Pentru facilitarea procesului de recuperare cutanată se recomandă aplicarea unei creme cicatrizante în următoarele zile post-procedură.

Ce beneficii are Morpheus 8 pentru zona ochilor?

Morhpeus 8 rejuvenează partea perioculară, eliminând efectul de piele lăsată și ridată care se dezvoltă în această zonă odată cu înaintarea în vârstă.
Tehnologia inovatoare folosită de Morpheus 8 induce ablația – în scopul îmbunătățirii aspectului general al pielii: elimină textura aspră, liniile fine, ridurile, pungile de sub ochi. La final, regiunea perioculară va avea un aspect mai întinerit, uniform, luminos.

Un alt beneficiu este că, spre deosebire de alte tipuri de proceduri (injectabile sau chirurgicale), tratamentele cu Morhpeus 8 sunt mult mai rapide și oferă rezultate excelente – fără disconfort ori efecte secundare și cu timp de recuperare minim.

În plus, spre deosebire de ale tratamente faciale non-invazive, prin acest tratament – pe care îl găsiți în Constanța, doar în clinica noastră – rezultatele sunt obținute într-un număr mult mai mic de ședințe și sunt menținute pe o perioadă îndelungată.

De câte ședinte cu Morhpeus 8 este nevoie pentru tratamentul zonei perioculare?

 

În general, Morpheus 8 implică un protocol de 1-3 ședințe. Studiile arată că, pentru zona perioculară, în general sunt necesare doar 2 ședințe, realizate la interval de 6 săptămâni.

Are acest tratament efecte secundare? Dar timp de recuperare?

Morpheus 8 se face într-un cadru ambulatoriu, astfel încât să puteți merge acasă imediat după efectuarea procedurii.

Post-tratament pot apărea roșeață și umflături locale, care se instalează în primele 48-72 de ore, dar care dispar în următoarele zile.

Este foarte important să nu frecați sau zgâriați zona tratată și să o lăsați să se vindece în mod natural – pentru a elimina apariția unor efecte secundare precum hipo sau hiperpigmentare. Este indicat ca, post-ședință, să aplicați local cremă cicatrizantă – ce să faciliteze procesul de vindecare, dar și produse de protecție solară cu SPF ridicat.

Contraindicații

  • Sarcină, alăptare
  • Folosirea unui stimulator cardiac sau a unui defibrilator intern (sau alt implant electronic)
  • Istoric de boli stimulate de căldură
  • Orice afecțiune activă pe zona de tratament (răni, Psoriazis, eczeme, erupții cutanate etc.)
  • Injecție locală (spre exemplu, fillere) în ultimele 6 luni.

Intervențiile chirurgicale care fac parte din specialitatea medicală Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă se efectuează la clinica din București.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.