Vistabel vs. Acid Hialuronic.

Totul despre epilarea definitiva cu Laser Dioda
iunie 26, 2020
Intraceuticals este aliatul tău pentru un ten frumos
iunie 26, 2020
Totul despre epilarea definitiva cu Laser Dioda
iunie 26, 2020
Intraceuticals este aliatul tău pentru un ten frumos
iunie 26, 2020

Ești în dilemă? Vistabel sau acid hialuronic?

Pacientele noastre sunt deseori confuze când vine vorba despre ce substanță să folosească pentru a corecta diferitele imperfecțiuni la nivelul feței. Te ajutăm noi să iei decizia corectă, explicând pe înțelesul tuturor când ai nevoie de Vistabel și când ai nevoie de acid hialuronic.

Deși credem că se dă o ,,bătălie” între aceste două substanțe, ele ajută în aceeași măsură: corectarea sau chiar eliminarea ridurilor, corectarea asimetriilor și să nu uităm de augmentarea buzelor. Dar să o luăm pas cu pas.

Vistabel

Vă amintiți că Vistabel este o substanță ce are ca efect blocarea temporară a transmiterii impulsurilor nervoase de la nervii faciali către mușchii din zona injectată.

Cu un efort minim tenul tău va arăta mult mai tânăr, pielea va fi mai întinsă, iar tu te vei simți mult mai bine.

CE ZONE CORECTEAZĂ \ TRATEAZĂ INJECTĂRILE CU VISTABEL?

Statistic vorbind, injectările cu Vistabel au un efect uimitor asupra:

 • ridurilor orizontale de la nivelul frunții
 • zona dintre sprâncene
 • liniile formate în jurul ochilor (laba gâștei).

În timp încruntările repetate și chiar zâmbetul, râsul duc la formarea acestor riduri.

Un alt rezultat dovedit este și cel în tratarea hiperhidrozei. Uitați de momentele stânjenitoare, în care nu vă simțiți în largul vostru când știți că după multe activități solicitante transpirația excesivă vă poate afecta o întâlnire (personală sau de business).

Mai putem corecta:

 • bărbia dublă
 • asimetriile faciale
 • arcuirea sprâncenelor
 • ridicarea pleoapelor

CUM ACȚIONEAZĂ VISTABEL?

Injectată în cantități mici, intramuscular, substanța relaxează musculatura facială, astfel că mișcările de expresie nu mai evidențiază ridurile. ,,Îngheață” mușchii cu probleme, oferind o apariție mai tinerească și un ten mai curat, lăsând desigur ceilalți mușchi să funcționeze normal.

 

DE LA CE VÂRSTĂ SE POATE INJECTA VISTABEL?

Depinde de fiecare pacient. De obicei în jurul vârstei de 30 de ani, când ridurile de expresie devin vizibile. DE REȚINUT! Dacă apelăm la tratamentul cu Vistabel, nu înseamnă că am îmbătrânit! Este mult mai bine să le tratăm în stadiul incipient, cantitatea de substanță injectată fiind minimă, decât atunci când imperfecțiunile devin profunde, iar rezultatul dorit se va obține mai greu.

 

CÂT DE VIZIBILE SUNT EFECTELE ÎN URMA INJECTĂRII?

Efectul este unul subtil (depinde și de cât de pronunțate sunt imperfecțiunile). După câteva zile veți vedea în oglindă o cu totul altă persoană: mai tânără, mai luminoasa si mai frumoasă. Ridurile vor fi doar o amintire.

De obicei durează câteva zile ca mușchii să răspundă la tratament cu eficacitate în jur de 2-3 săptămâni. Efectul este temporar și „îngheață” mușchii pentru aproximativ 3-6 luni, depinzând de zona tratată și de câte ori ai tratat-o în prealabil. După această repetare injecția cu Vistabel va fi necesară pentru a menține efectul de netezire a pielii.

Pacienții ne-au spus că într-adevăr, efectele durează mai mult după prima sau a doua repetare a tratamentului. Continuitatea va avea un efect preventiv, deoarece logica dictează că zonele tratate se vor deplasa mai puțin.

Pielea din zona tratată rămâne netedă în timp ce mușchii netratați continuă să funcționeze normal, deci expresivitatea nu va fi afectată. Pacienții vor arăta așa cum au arătat întotdeauna cu un aspect mai tineresc și mai odihniți.

Acuratețea și precizia administrării tratamentului joacă un rol important în atingerea unui rezultat cât mai natural fără efecte secundare, de aceea clinica noastră are doar medici experimentați.

La Clinica Dr Dali îți ștergem 10 ani de pe față cu ajutorul tratamentului cu Vistabel. Vistabel este singurul produs aprobat de Ministerul Sănătății, conceput special pentru tratarea ridurilor și una dintre cele mai eficiente proceduri anti-aging folosite în acest moment în tratamentele cosmetice.

 

ACIDUL HIALURONIC

Acidul hialuronic este o proteină ce are rol de a transporta nutrienţii către celule și de a menține hidratarea la nivelul țesuturilor, crește rezistența și elasticitatea pielii, cicatrizează leziunile și lubrifiază cartilajele și articulațiile.

 

CE ZONE CORECTEAZĂ\TRATEAZĂ INJECTĂRILE CU ACID HIALURONIC?

Începem cu cea mai populară intervenție la nivelul feței din ulimul timp: augmentarea buzelor. Prin intervenția non-invazivă cu acid hialuronic, buzele vor avea un aspect total schimbat. Fie că ne dorim buze mari, buze conturate sau corectăm o asimetrie, rezultatul va vorbi de la sine.

Alegeți cu grijă persoană care va face intervenția. Cantitatea de substanță injectată joacă un rol important în ceea ce privește rezultatul final și anume: riscul unui aspect exagerat.

Cu acid hialuronic se mai pot trata:

 • șanțurile nazo-geniene (șanțurile de la baza nasului până la colțurile gurii)
 • pomeții (obraji)
 • ridurile de la colțurile gurii (marionette lines)
 • cearcănele
 • bărbia
 • linia mandibulară
 • rinocorecție
 • tratamente injectabile pentru creșterea calității pielii și rejuvenare

CUM ACȚIONEAZĂ ACIDUL HIALURONIC?

Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și hidratează fibrele de colagen și elastină. Vă amintiți că este ca un burete care atrage cantități semnificative de apă. Odată injectat acesta atrage moleculele de apă, hidratând zona și reducând imperfecțiunile.

După vârsta de 18 ani, când se dorește sau este nevoie de mici corecții. Injectarea tenului la vârste tinere nu afectează ci ajută la stoparea pronunțării ridurilor.

CÂT DE VIZIBILE SUNT EFECTELE ÎN URMA INJECTĂRII?

Efectul este unul instantaneu. Veți vedea imediat diferența: ridurile vor dispărea/atenua, liniile fine nu vor mai fi vizibile iar buzele vor avea forma și volumul dorit.

Deși este nevoie de doar 15 minute pentru injectarea acidului hialuronic, durata efectului poate fi de până la 12 luni. Depinde desigur de calitatea substanței injectate, de zona tratată dar și de metabolismul pacientului. Să nu uităm că acidul hialuronic este 100% biodegradabil. Pentru un rezultat cât mai bun veți primi indicații și de la medicul specialist.

Am lăsat la final discuția despre durata efectului, reacțiile adverse ale ambelor substanțe, pentru că aici au puncte comune.

Știm foarte bine că aceste substanțe se resorb în timp. În funcție de metabolismul fiecărui pacient dar și a stilului de viață, durata unui tratament variază de la 4 la 8 luni sau chiar mai mult.

Contează foarte mult și cât de corect a fost administrat și doza injectată. Reacțiile adverse sunt minime însemnând mici hematoame sau umflături, roșeață în zona injectată. Nu vă îngrijorați, ele vor dispărea în câteva zile.

Asupra ridurilor, acidul hialuronic are efect rapid și eficient, mai ales la ridurile fine. Veți avea un aspect mai tânăr, iar după tratarea cearcănelor oboseala de pe chipul dumneavoastră va fi dată uitării. Una dintre cauzele apariției ridurilor la nivelul feței este tocmai pierderea acidului hialuronic. Deci noi nu facem altceva decât să înapoiem corpului ce a pierdut în mod natural.

Aveți grijă ca procedurile să fie efectuate de personal calificat, de aceea Clinica DR. DALI are ușile deschise pentru voi. Specialiștii noștri vin în întâmpinarea voastră cu sfaturi și soluții accesibile fiecărei problemă cu care vă confruntați.

Lucrăm doar cu produse premium, aparatură de ulimă generație iar personalul medical este specializat în procedurile de injectare. Periodic urmează cursuri de specializare pentru a fi la curent cu ultimele tehnici, pentru ca voi să beneficiați de servicii de top.

Produsele noastre de injectare sunt renumite la nivel internațional: Juvederm, Princess, Vistabel, Dysport. Sunt produse cu o calitate superioară, care dau rezultate excepționale.

În concluzie: Vistabel sau acid hialuronic? Lăsați experții să decidă pentru voi. Cum spunem mereu: fiecare pacient este diferit, iar medicii noștri vă vor sfătui să faceți ceea ce este mai bine pentru tenul vostru.

Până data viitoare, fiți frumoase și încrezătoare!

Dr.Dali este partenerul tău de încredere în frumusețe.

*Disclaimer: Rezultatele procedurilor nu sunt garantate si pot varia de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori, cum ar fi: raspunsul organismului, stilul de viata si modalitatea de aplicare a tratamentului.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult