Soluția perfectă pentru corectarea ridurilor

Acidul hialuronic- secretul unui ten tânăr și frumos
iunie 26, 2020
Tot ce trebuie să știi despre acnee și puncte negre
iunie 26, 2020
Acidul hialuronic- secretul unui ten tânăr și frumos
iunie 26, 2020
Tot ce trebuie să știi despre acnee și puncte negre
iunie 26, 2020

Bine ai venit in programul „The Skin Project” by Dr Dali

Astăzi vă vom vorbi despre Vistabel, substanța care ne ajută să avem din nou încredere în noi, să ne simțim mai bine în pielea noastră, prin tratarea unor imperfecțiuni la nivelul tenului si decolteului.

Dar stați liniștite, acesta va fi secretul nostru! Vom răspunde la cele mai întâlnite întrebări legate de acest subiect.

 

Ce este Vistabel și la ce folosește?

Când este injectată în muşchi, Vistabel are un efect local, blochează temporar transmiterea impulsurilor nervoase de la nervii faciali către muşchii din zona în care a fost injectată. Muşchii faciali se relaxează, iar mişcările de expresie nu mai scot în evidenţă ridurile.

Injecțiile cu Vistabel sunt folosite pentru a crea un aspect mai proaspăt și o apariție mai tinerească, provocând „înghețarea” temporară a mușchilor faciali tratați:

  • zona frunții (liniile de la încruntare)
  • zona dintre sprâncene
  • laba gâștei – sau liniile formate de la râs, în jurul ochilor
  • rădăcina nasului- muschiul corrugato
  • tratarea hiperhidrozei (transpirația excesivă)

Procedura este sigură, nu este dureroasă și se realizează foarte repede.

 

Cine realizează injectările la clinica dumneavoastră?

Injecțiile cu Vistabel sunt considerate tehnici medicale, care ar trebui administrate într-un spațiu medical de o persoană calificată și experimentată, cu pregătire în domeniul medical. Noi avem doar medici calificați și discreți, deschiși pentru a vă ajuta să obțineți rezultatul dorit.

 

Ce implică tratamentul?

Este esențial să discutați cu medicul estetician sau dermatolog, care va asculta ce efect doriți să aveți și vă va sfătui întocmai. Fiecare pacient este diferit, iar tratamentul cu Vistabel va fi administrat după nevoile fiecăruia. Consultația și tratamentul durează în jur de 30 de minute.

 

În cât timp se vede rezultatul și cât timp rezistă?

Răspunsul la injecții nu este imediat. De obicei durează câteva zile ca mușchii să răspundă la tratament cu eficacitate în jur de 2-3 săptămâni. Efectul este temporar și „îngheață” mușchii pentru aproximativ 3-6 luni, depinzând de zona tratată și de câte ori ai tratat-o în prealabil. După această repetare, injecția cu Vistabel va fi necesară pentru a menține efectul de netezire a pielii.

Pacienții ne-au spus că într-adevăr efectele durează mai mult după prima sau a doua repetare a tratamentului. Continuitatea va avea un efect preventiv, deoarece logica dictează că zonele tratate se vor deplasa mai puțin.

Efectele Vistabel nu ar trebui să dispară în câteva săptămâni. Dacă se întâmplă, cu siguranță nu ți-a fost administrată doza corectă, substanța nu a fost calitativă sau tehnica injectării nu a fost una corectă.

Există posibilitatea să dezvoltați o intoleranță la Vistabel, dar acest lucru este foarte rar întâlnit (1 la 10.000). Este mult mai probabil ca tratamentul să nu fi fost administrat corect, nu s-a respectat doza sau substanța să fi fost expirată. Cheia unei reușite stă în doza injectată.

Mi-e teamă că voi arăta inexpresivă, că voi avea un aspect „înghețat”.

Injecțiile paralizează temporar mușchii tratați pentru a permite oricărui rid cauzat de mișcarea constantă a acestor mușchi să se înmoaie treptat după tratament, chiar și la pacienții vârstnici.

Pielea din zona tratată rămâne netedă în timp ce mușchii netratați continuă să funcționeze normal, deci expresivitatea nu va fi afectată. Pacienții vor arăta așa cum au arătat întotdeauna cu un aspect mai tineresc și mai odihniți.

Acuratețea și precizia administrării tratamentului joacă un rol important în atingerea unui rezultat cât mai natural fără efecte secundare, de aceea clinica noastră are doar medici experimentați.

Injectările funcționează doar la pacienții cu o anumită vârstă?

Este adevărat – cu cât este mai elastică pielea cu atât mai mult tratamentul își va face efectul. Vistabel se poate injecta în ridurile fine începând cu vârsta de 20 de ani până la 65 de ani.

Cel mai bine funcționează la pacienții care au riduri cauzate de tracțiunea musculară (de preferat înainte ca ridurile să se accentueze), spre deosebire de ridurile cauzate în mare parte de excesul de piele slăbit sau de daunele provocate de soare.

Un consult la unul din medicii noștri este cel mai indicat pentru a ști dacă astfel de tratament vi se potrivește și este benefic nevoilor dumneavoastră.

Există efecte secundare? Doare?

De reținut, oricând pielea este înțepată cu un ac, puteți risca să faceți o infecție, să vi se umfle sau să se învinețească, chiar dacă este un risc minor. Puteți folosi machiajul după doar o oră de la tratament, iar orice vânătaie ar apărea se limitează la zona injectată.

Folosim ace pediatrice, care sunt foarte mici, în loc de ace pentru insulină, destul de frecvent utilizate pentru administrare. Acele pentru insulină sunt făcute pentru a fi folosite odată, se blochează foarte repede provocând traume pielii în sine. Folosim ace de 33G și seringi luer-lok, puțin mai mari decât un fir de păr și înlocuim acele pentru fiecare parte tratată pentru o experiență plăcută.

Este de la sine înțeles că acele sunt de unică folosință. Nu le vom folosi la mai mulți pacienți! Siguranța pacientului și calitatea actului medical sunt pe primul loc la clinica Dr. Dali.

Este una dintre cele mai simple proceduri din clinica noastră, iar durerea este minoră.

Pot efectua consultația și tratamentul în aceeași zi?

Desigur, este în totalitate decizia dumneavoastră, dar majoritatea pacienților doresc acest lucru. Sunt persoane care vin de la distanță mai mare și înțelegem dificultatea. Procedura în sine durează 30 de minute, incluzând consultul.

Pot să beneficiez lifting și să scap de riduri?

Dacă cereți o ridicare laterală a sprâncenelor (când de obicei injectările se fac mai mult în mijlocul frunții) este posibil să trebuiască să faceți compromisuri cu privire la unele riduri/mișcări pentru a obține o astfel de ridicare. Aceasta este singura dată când ar trebui să vedeți mișcarea, cu excepția cazului în care în mod expres solicitați un rezultat mai mobil. Acest lucru trebuie explicat de către medicul dumneavoastră.

Mi-am injectat recent Vistabel, dar tot mai am riduri.

Unele persoane au pielea mai subțire în zonele unde sunt ridurile. După ce Vistabel și-a făcut efectul, dacă ridurile au fost adânci este normal să mai aveți linii fine. Calitatea pielii joacă un rol important. În cazul în care canelurile sunt profunde, pielea are leziuni de la soare, este subțire sau îmbătrânită – poate dura câteva săptămâni sau luni pentru ca aceasta să se relaxeze și să se vindece pentru a elimina astfel de riduri. Medicul va gestiona așteptările dumneavoastră în timpul consultării.

La Clinica Dr Dali îți ștergem 10 ani de pe față cu ajutorul tratamentului cu Vistabel. Pentru că siguranța și sănătatea ta sunt pe primul loc, medicii noștri esteticieni folosesc Vistabel, singurul produs aprobat de Ministerul Sănătății, conceput special pentru tratarea ridurilor și una dintre cele mai eficiente proceduri anti-aging folosite în acest moment în tratamentele cosmetice.

Frumusețea ta este misiunea noastră! Îți vei recăpăta încrederea în tine și vei fi invidiată pentru felul în care arăți. Vei fi încurajată să-ți depășești temerile și să te simți din nou bine în pielea ta. Te așteptăm să ne cunoști!

*Disclaimer: Rezultatele procedurilor nu sunt garantate si pot varia de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori, cum ar fi: raspunsul organismului, stilul de viata si modalitatea de aplicare a tratamentului.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult