Ce este tratamentul VelaShape III?

VelaShape III este un tratament de slabire non-invaziva, remodelare corporala si diminuare celulita, renumit la nivel mondial pentru eficienta si siguranta, ce ofera rezultate vizibile inca de la primele sedinte. Rezultatele pot varia insa de la o persoana la alta.

VelaShape III de la Syneron Candela este aprobat de FDA (US Food and Drug Administration). Tratamentul te ajuta sa obtii forma corpului mult dorita scapand de celulita intr-un mod sigur si eficient.

Acum si in Constanta, tratamentul VelaShape III este disponibil aproape de tine! Eliminarea celulitei nu a fost niciodata mai usoara!

Cum functioneaza tratamentul?

Tratamentul are la baza tehnologia Elos ce cuprinde: radiofrecventa, vacuum-ul pulsat, role mecanice si infrarosu. VelaShape III activeaza pe zona dorita, revolutionand modalitatile de lupta impotriva celulitei, avand ca aliat tehnologia Elos.

 • (RM) Rolele Mecanice – rolul acestora este sa imbunatateasca aspectul pielii, iar datorita formei spiralate este permis realizarea tratamentului intr-un mod bland si placut.
 • (VP) Vacuum Pulsat – imbunatateste fluxul sanguin si limfatic prin mobilizarea obtinuta cu ajutorul vacuum-ului ce favorizeaza eliminarea rezidurilor si este asigurata ca energia sa fie livrata intr-un mod precis.
 • (IR) Infrarosu – este un element cheie atunci cand vorbim de VelaShape III, deoarece metabolismul este pus in miscare, crescand activitatea celulara. De asemenea, productia de colagen este stimulata prin faptul ca tesutul este incalzit pana la o adancime de 3mm.
 • (RF) Radiofrecventa – are la baza tonifierea pielii prin productia de colagen, reducand aspectul de coaja de portocala. Ofera rezultate bune indiferent de stadiul in care se afla celulita pacientului.

Astfel, putem observa cum prin intermediul acestei tehnologii Elos, lupta impotriva celulitei poate fi castigata. Celulita este una dintre cele mai frecvente probleme de estetica, indiferent de varsta pe care o au, de greutate, de obiceiurile alimentare sau de conditia fizica. Principalele cauze ale aparitie celulitei sunt:  deshidratarea, retentia de lichide, insuficienta veninoasa cronica, sedentarismul, consumul crescut de zaharuri. In acelasi timp, celulita cunoaste mai multe stadii:

 • Stadiul I – celulita nu se poate observa cu ochiul liber. La inceput este inregistrata o scadere nesemnificativa a tonusului pielii, la prima vedere aceasta fiind una neteda, dar daca este usor stransa, aspectul de coaja de portocala poate sa fie observabil.
 • Mai apoi Stadiul II unde aspectul de coaja de portocala este evident si fara a se strange pielea. In comparatie cu stadiul I unde era inregistrata o scadere nesemnificativa a tonusului pielii, in cadrul acestui stadiu tonusul pielii scade in mod valoros. De asemenea, sangele circula mult mai greu, iar adipocitele se maresc devenind mult mai voluminoase.
 • In cadrul Stadiului III, cunoscut si sub denumirea de stadio microondular putem spune ca celulita este mult mai profunda. Din cauza acestei conditii, in special cand celulita se afla in cadrul acestui stadiu, multe persoane incep sa-si piarda increderea in ele. Fiecare adipocit, adica celula de grasime, isi poate mari volumul de pana la 50 de ori mai mult, circulatia sangelui fiind din ce in ce mai dificila.
 • In Stadiul IV este inregistrata o celulita grava. Acest stadiu mai este cunoscut drept stadiu macronodular. In zonele unde celulita si-a spus cuvantul, pielea este destul de rece fiind de o nuanta albastra. Pielea este foarte sensibila, la o simpla atingere persoana putand simti o durere destul de mare, celulita transformandu-se intr-o boala cu dereglari severe.

 

Efectele tratamentului

 

 • Un prim efect pozitiv al acestui tratament marca Syneron Candela este diminuarea celulitei, aceasta putand sa fie diminuata indiferent de gradul in care se afla (I, II, III sau IV).
 • Remodelarea corporala, prin intermediul acesteia pacientul putand sa ajunga la forma mult dorita a corpului, nelasand anii ce au trecut sa-si lase amprenta.
 • Laxitatea pielii este redusa fara a avea loc o interventie chirurgicala
 • De asemenea, pacientul supus tratamentului VelaShape III poate slabi intr-un mod sigur si eficient, scapand de greutatea nedorita.
 • Pielea este tonifiata in profunzime, iar textura pielii este imbunatatita.

Rezultate vizibile

Pacientii care au folosit acest tip de tratament sunt intr-o proportie de 97%  satisfacuti, procedura fiind fara durere, non-invaziva si relaxanta. Rezultatele pot varia insa de la o persoana la alta.

Inca de la prima sedinta, multi pacienti au observat un adevarat rezultat, deoarece se poate obtine o scadere in circumferinta de peste  2cm in zona abdomenului, iar in zona coapselor o reducere de pana la 1.5cm.

Inainte de a incepe acest tratament, este recomandat ca pacientul sa aiba o discutie cu terapeutul pentru a i se recomanda un numar de sedinte, acesta variind de la pacient la pacient, procedura fiind realizata o data pe saptamana.

VelaShapeIII, este un tratament non-invaziv, de slabire localizata si diminuare celulita, ce te ajuta sa slabesti intr-un mod relaxant, fara durere si fara efecte secundare.

Rezultate reale obținute de specialiștii noștri, după 3 luni de tratament.
Pacientul nostru a beneficiat de un pachet de proceduri combinate VelaShape III & Criolipoliza CoolTech, pentru zona abdomenului si lombar.
*Fotografiile pot fi preluate numai cu acordul confirmat in scris al Dr.Dali Clinique Esthetique.

 

 

 

 

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

 

Beneficiază de cea mai bună ofertă pentru tine.

Contactează-ne!

Pot fi contactat prin:

Politica de Confidentialitate

6 + 9 =