Totul despre epilarea definitiva cu Laser Dioda

Ce beneficii are peelingul chimic asupra tenului?
iunie 26, 2020
Vistabel vs. Acid Hialuronic.
iunie 26, 2020

Epilarea definitivă cu laser te scapă de părul nedorit si de foliculita inestetică.

Deși calendaristic vara s-a sfârșit, temperaturile de afară încă ne permit să ne simțim răsfățate de razele soarelui, acum mai puțin dăunătoare asupra pielii. Nu am renunțat încă la ținutele lejere, iar pielea noastră trebuie să arate perfect. Bronzul și pielea catifelată se mențin uniform prin câteva secrete: hidratare și eliminarea părului nedorit printr-un mod cât mai puțin agresiv asupra pielii.

De aceea vă recomandăm epilarea definitivă cu laser. Termenul este deja unul foarte cunoscut – o procedură de îndepărtare îndelungată sau permanentă a firului de păr folosind un fascicul de lumină pulsat intens care prin căldura generată va distruge foliculul pilos și va împiedica viitoarea creștere a firului de păr. Procedura poate fi folosită fără probleme pe orice zonă a corpului: față, picioare, axile, brațe, zona inghinală, abdomen, etc.

Avantajele epilării definitive cu laser le veți resimți încă de la prima ședință.

Vei aloca din ce în ce mai puțin timp acestei activități cu fiecare ședință. Pilozitatea va scădea cu până la 90%, iar șansele de a avea fire de păr crescute sub piele scad semnificativ.

Uitați definitiv de durerea provocată la epilarea cu ceară. Prin procedura cu laser nu veți simți decât un mic discomfort, care cu timpul va dispărea, iar cel mai important este faptul că pielea nu va suferi traume precum: roșeață, usturime, sângerări. Odată cu începerea tratamentului, firele de păr vor crește mai rar, mai decolorate iar structura lor va fi mai fină.

Clinica DR. DALI dispune de aparatură de top pe toate planurile în materie de cosmetică. Pentru epilarea definitivă lucrăm cu cel mai nou aparat original produs de Cocoon Medical, aprobat FDA și CE Medical – Elysion Pro – tehnică premium cu echipamentul Laser Dioda Elysion Pro.

Cu ajutorul acestui aparat veți avea pielea mult mai fină, mai sănătoasă, deoarece această tehnică vă va scăpa definitiv de foliculită, pielea nu va mai avea de suferit și poate fi efectuată în orice perioadă a anului.

Epilarea definitivă cu laser nu este dureroasă. Se simte un ușor discomfort dar nu este similar epilării cu ceară. Pe parcursul ședințelor veți simți din ce în ce mai puțin. Nu este nevoie de anestezie, dar la cerere se poate folosi un sistem cu aer rece pentru a înlătura durerea.

Într-o atmosfera relaxantă, veți fi răsfățate, datorită sistemului de răcire “crystal freeze” ce menține o temperatură constantă de 6° C și nu veți simți nicio durere. Epilarea cu Elysion Pro se face la intervale mai mari de timp, ceea ce vă va alunga grija îndepărtării părului nedorit.

Un alt avantaj îl reprezintă faptul că este recomandat chiar și pe pielea bronzată, menținând astfel aspectul plăcut și sănătos. Datorită acuratetei, a impulsurilor ridicate și precise, prin lumină și căldură, aparatul are eficiență și pe pielea cu densitate foliculară mare. Deci tratamentul poate fi urmat fără probleme și de bărbați.

Totodată datorită modului continuu al pulsațiilor (impulsurile nu se suprapun), epilarea cu acest laser stimulează producția de colgen, rezultând o piele frumoasă și caifelată.

Fără foliculită, fără păr nedorit. Piele catifelată si hidratată.

Pentru rezultate cât mai bune minimul de ședințe sunt 3 ajungând și la 10 ședințe. Diferă de la o persoană la alta în funcție de culoarea pielii, densitatea, culoarea firului de păr, zona în care se vrea tratamentul (axila, picioare, inghinal, față). Frecvența și intervalul ședințelor este recomandată de specialist dar de obicei între ședințe se așteaptă 4 – 6 săptămâni, iar pentru întreținere se vor face 1 sau 2 ședințe anual. Si aici depinde de persoana în cauză. Se întâmplă să fie nevoie de repetarea ședinței la 3 chiar 4 ani.

Incă de la prima ședință, puterea și frecvența ridicată duc la eliminarea a peste 60% a firelor de păr de pe suprafața tratată.

Eficiența și durata scurtă a tratamentului datorită modului continuu al pulsațiilor (impulsurile nu se suprapun). Nu există riscul apariției firelor sub piele si este eficientă chiar și pe pielea bronzată.

Nu numai că vei elimina părul nedorit, dar vei scăpa definitiv de foliculită sau de alte semne lăsate de metodele de epilare tradiționale!

Specialiștii clinicii noastre vă așteaptă pentru a vă explica în detaliu fiecare pas pentru acest tratament. Scapă de grija epilării, fără durere și fără risc în cadrul clinicii Dr. Dali.

 

Alege clinica Dr. Dali pentru rezultate eficiente și de durată.

Dr Dali Clinique Esthetique din Constanta îți oferă EPILAREA DEFINITIVĂ cu Elysion Pro, tehnică premium cu echipamentul Laser Dioda Elysion Pro, aparat ORIGINAL produs de Cocoon Medical, aprobat FDA și CE Medical.

Spre deosebire de alte aparate de pe piață, laserul ELYSION livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire.

Motive pentru care să alegi epilarea definitivă cu laser:

  • Epilarea definitivă îți ocupă mai puțin timp
  • După epilarea definitivă sunt 90% mai puține șanse de a avea fire crescute sub piele
  • Fără cicatrici, iritații și pete
  • Nu ai restricții de expunere la soare
  • Sunt necesare un număr mult mai mic de ședințe
  • Minim discomfort

Laserul  Elysion Pro are o putere deosebită, iar acest lucru, face din dioda laser Elysion un tratament ce poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. Uită de neplăcerile epilatului clasic și alege următorul nivel de catifelare, răsfăț și eleganță pentru pielea ta!

Fără nici un risc și fără durere, datorită sistemului de răcire „crystal freeze” ce menține o temperatura constanta de 6° C, cu o rată de succes 100% pe orice tip de piele.

Este momentul să te bucuri de o piele catifelată tot timpul anului și să uiți pentru totdeauna de grija epilării.

*Disclaimer: Rezultatele procedurilor nu sunt garantate si pot varia de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori, cum ar fi: raspunsul organismului, stilul de viata si modalitatea de aplicare a tratamentului.