Terapia Microneedling & PRP

Scapă de grija celulitei și a grăsimilor în exces
iunie 29, 2020
Ce probleme apar la injectare?
iunie 29, 2020
Scapă de grija celulitei și a grăsimilor în exces
iunie 29, 2020
Ce probleme apar la injectare?
iunie 29, 2020

Terapia cu MICROACE -MicroNeedling, realizată cu dispozitivul de ultimă generație DERMAPEN 4, stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii.

Dermapen 4 permite medicului un control precis al penetrării dermului, vitezei și unghiului de penetare al acelor astfel încât să se obțină o îmbunătățire evidentă a calității pielii cu minimum de lezare a acesteia. Nivelul de pătrundere al acelor se adaptează în funcție de zona tratată și de afecțiunile cutanate.

DERMAPEN 4 acționează prin crearea de leziuni microscopice controlate asupra straturilor superficiale ale pielii care determină eliberarea de trombocite din vasele sanguine.

Terapia declanșează producerea de factori de creștere și hormoni și are drept rezultat stimularea celulelor producătoare de colagen și elastină. Adică, te vei bucura de o piele mai elastică, netedă și întinerită.

Acțiunea este completată prin aplicarea de seruri bogate în substanțe active, care pătrund direct în straturile profunde ale pielii

Pe înțelesul tuturor, Dermapen 4 acționează prin mici înțepături, determinând pielea să între într-un ciclu de regenerare și întinerire, atenuând imperfecțiunile. Fără injectări de substanțe sau arsuri chimice!

Apelează la terapia cu Dermapen4 dacă ai probleme cu:

  • Acneea: acneea vulgara în forme ușoare și medii, acneea retentionala, excoriata, acneea rozacee, cicatrici superficiale post acnee, pigmentări post acnee
  • Cicatrici atrofice și hipertrofice
  • Afecțiuni pigmentare ale pielii: melasma, hiperpigmentatia post inflamatorie, lentigo actinic, efelide (pistrui)
  • Alopecia – androgenică, areata, efluviul telogen
  • Vergeturi
  • Vitiligo

Deasemeni, terapia cu microace este recunoscută ca fiind foarte eficientă în “ștergerea” ridurilor superficiale, reducerea porilor dilatați și refacerea tegumentului fotoimbatranit

Tratamentele sunt nedureroase și au o perioadă scurtă de recuperare!

Terapia PRP sau „Plasma bogată în trombocite” este o procedură cosmetică modernă de revitalizare a pielii ce presupune recoltarea propriului sânge și reinjectarea acestuia, după ce este procesat.

Cu efecte spectaculoase asupra ridurilor din jurul ochilor și gurii, tratamentul stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ajutând la formarea unui nou țesut.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult