Redesenează-ţi curbele  Criolipoliza CoolTech!

Te-ai gândit vreodată că poţi să slăbeşti fix acolo unde ai nevoie şi nu este necesar să mergi sute de ore la sală sau să treci printr-o procedură invazivă precum liposucţia? Ei bine, da, acum se poate!

Clinica noastră vă oferă unul dintre cele mai cunoscute tratamente de remodelare, non-invaziv şi cu rezultate foarte bune si pe termen lung. Criolipoliza Cooltech este o tehnică fără bisturiu care inlătură grăsimea, înghețând-o.

Tratamentul folosește o tehnologie performantă de criogenare, eliminând grăsimea în exces. Procedura de Criolipoliza CoolTech are puterea de a reduce ţesutul adipos în zonele localizate, pe baza unui sistem de răcire încorporat într-un dispozitiv de vacuum.

Practic, în același timp, celulele grase sunt înghețate şi eliminate, iar tegumentul, fibrele de colagen şi restul țesuturilor sunt protejate.

Folosită cu succes în marile clinici din lume, procedura este noua vedetă a remodelării corporale şi se bucură de multă popularitate atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor.

Cum acționează Criolipoliza CoolTech?

Vestea bună este că celulele adipoase sunt mai sensibile la frig decât alte țesuturi. Printr-un efect de vacuum, aplicatorul trage în cavitatea lui ţesutul adipos, oprind temporar circulaţia sangvină şi facilitând înghețarea celulelor de grăsime.

După această procedură, începe procesul natural de eliminare a grăsimilor, organismul fiind cel care impune un sistem de reciclare a celulelor.

Enzimele din corpul nostru care se comportă întocmai ca niște „gunoieri”, denumiți științific macrofagi, merg în zona respectivă, unde sunt ţesuturi moarte şi desfac celulele în componente primare, pe care organismul le reutilizează apoi pentru a-şi îndeplini funcțiile naturale.

Spre deosebire de alte aparate de criogenare de pe piaţă, care ajung la doar -3 grade Celsius în 10 minute, CoolTech este singurul aparat care răcește până la -8 grade în mai puțin de cinci minute.

Acest lucru reduce considerabil disconfortul simțit de pacient în timpul procedurii. Iar funcțiile lui nu se opresc aici.

criolipoliza slabire dr dali

Unde acționează slăbirea localizată

Tratamentul  Criolipoliza CoolTech poate fi folosit pe şase zone ale corpului:

  • Abdomen inferior si superior
  • Spate – zona lombară
  • Coapsa externă şi internă
  • Braţe
  • Genunchi
  • Gambe

Știindu-se că fiecare organism are un număr finit de celule adipoase, iar un adipocit conţine apă, glicerol şi acizi grași, până la cinci tipuri, CoolTech este singurul care poate să distrugă patru din cei cinci acizi grași.

Cel de-al cincilea este singurul care se elimină definitiv numai la o temperatură de -43 de grade. Într-o singură şedinţă, lucrează doi aplicatori, fiecare pe câte o zonă. Aceştia tratează independent şi sunt dotaţi cu propriul sistem de control şi vacuum. Astfel, pe parcursul unei singure ședințe pot fi tratate şi remodelate două porțiuni mari ale corpului.

Procedura de slăbire localizată prin Criolipoliza Cooltech este, în prezent, o metodă foarte eficientă de remodelare non-invazivă şi fără durere.

Îngheţarea ţesutului gras nu presupune incizii ori anestezie, ca în cazul liposucţiei, şi nici injecţiile care sunt necesare la mezoterapie, un alt tratament de remodelare.

Întrebări frecvente

Ce rezultate pot avea cu Criolipoliza CoolTech şi cât de repede se văd?

Pierderea de grăsime poate fi de pâna la 8 cm, în funcție de grosimea stratului. Țesutul adipos se reduce cu aproximativ 30 la sută. Însă slăbirea continuă şi după şedinţă, iar aproximativ 40 la sută din rezultate vor fi vizibile după 15 zile. Astfel, adevăratele rezultate se vor vedea cel mai bune, după minimum şase săptămâni.*

Este dureros tratamentul cu criolipoliză?

Procedura nu este dureroasă. Doar la început, pacienții vor simți o ușoară presiune în zona tratată, din cauza vacuum-ului, după care, la final, va fi un oarecare disconfort atunci când sângele îşi va relua circulația în zona respectivă. Ulterior, porțiunea va fi mai roşie şi uşor amorţită, senzaţie care durează câteva ore. Rareori, în mod excepţional, este posibil să apară hematoame mici, care dispar în câteva zile. Pacientul îşi poate relua activităţile zilnice imediat după tratament, fără să simtă vreun disconfort.

Ce diferenţă este între Criolipoliza CoolTech şi alte proceduri?

Criolipoliza este un tratament non-invaziv şi rezultatele sale sunt vizibile in timp scurt, eliminarea țesutului gras fiind naturală. Celelalte metode, precum liposucţia, sunt invazive şi presupun intervenții chirurgicale. De asemenea, prin procedura de Criolipoliza CoolTech nu există riscul de a afecta şi alte ţesuturi din zona respectivă.

Cât timp rămân vizibile rezultatele?

Având în vedere că adipocitele, ceea ce reprezintă celulele grase, sunt eliminate treptat prin metabolismul natural al organismului, cu o dietă normală şi exerciţii fizice, rezultatele sunt durabile.

Mai mult decât atât, nu este nevoie de internare şi se poate face oricând în timpul zilei, fără să deranjeze activităţile zilnice ale pacientului. În timpul procedurii, acesta se poate relaxa, citi, asculta muzica şi chiar dormi. Nu este necesară o perioada de recuperare şi activităţile obişnuite, inclusiv exerciţiile fizice pot fi reluate imediat după terminarea şedinţei.

O siluetă redesenată!

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.