Remodelează-ți corpul după sarcină

5 sfaturi să slăbești mai repede până la vară
iunie 26, 2020
Vrei un ten luminos și neted?
iunie 26, 2020
5 sfaturi să slăbești mai repede până la vară
iunie 26, 2020
Vrei un ten luminos și neted?
iunie 26, 2020

Recapătă-ți formele și remodelează-ți corpul după sarcină.

Cel mai frumos moment din viața unei femei este acela când devine mamă. Emoțiile schimbării ne învăluie încă de la aflarea veștii că viața noastră este pe punctul de a se schimba total.

Pe lângă schimbările emoționale, trebuie să fim pregătite și pentru schimbările corpului. Acesta trece prin modificări majore și cel mai mult din cauza luării în greutate. Grăsimea se depune pe șolduri, fese, brațe.

O altă neplăcere este reprezentată de vergeturi. Hormonii din timpul sarcinii reduc elasticitatea pielii, iar fibrele de colagen și elastină se rup, rămânând astfel acele dungi ce pot fi de culoare rozalie sau mai închisă în funcție de pigmentul pielii (închis sau deschis).

Exceptând sarcina, sunt și alți factori care contribuie la apariția vergeturilor:

Vârsta – Știm că femeile mai tinere au pielea mai fermă, iar întinderea bruscă a acesteia, peste limita normală, produce ruperea fibrelor. Cu cât înaintăm în vârstă, pielea își pierde din elasticitate, iar întinderea în timpul sarcinii nu mai este atât de traumatizantă încât să lase urme accentuate precum cele de pe pielea mai tânără.

Ereditatea – Poate nu vi se pare, dar și acesta este un factor foarte important. Dacă în mod natural pielii tale îi lipsește elasticitatea atunci cu siguranță te vei confrunta cu această problemă. Nu ar fi rău să-ți întrebi mama dacă a avut vergeturi în timpul sarcini, pentru că, dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci nu vei fi surprinsă când îți vor apărea și ție, sau dimpotrivă.

Alte vergeturi prealabile – Dacă ai avut în adolescență vergeturi pe oricare parte a corpului, șansele să îți reapară în timpul sarcinii sunt crescute. De obicei se suprapun dar pot apărea și unele noi.

Creșterea în greutate este foarte normală și benefică pentru bebeluș, dar orice specialist recomandă controlul kilogramelor, pentru a nu avea repercursiuni negative asupra stării generale de sănătate.

Celulita este din păcate nelipsită după sarcină, cauza fiind tot creșterea subită a greutății.

Noi vă încurajăm să vă bucurați din plin de aceste momente care par neplăcute, dar care au în final un rezultat incredibil: bebelușul.

De ce?! Pentru că odată ce medicul vă dă acordul, vă așteptăm să vă recuperați silueta și să vă redobândiți finețea și strălucirea pielii.

 

Cum?! Prin procedurile corporale cu VelaShape III și Criolipoliza Cooltech doar la Clinica Dr. Dali.

Combinarea celor două programe în funcție de cât de profunde/vizibile sunt imperfecțiunile, vă vor oferi rezultate excepționale. Fiind proceduri non-invazive odată cu aceste tratamente veți beneficia și de relaxare.

VelaShape III acționează doar pe zona dorită având tehnologia Elos. Radiofrecvența, vacuum-ul pulsat, rolele mecanice și infraroșul îmbunătățește aspectul pielii încă de la prima ședință. Acțiunea este una complexă deoarece prin îmbunătățirea fluxului sanguin și limfatic eliminarea rezidurilor se face mult mai rapid.

Infraroșu stimulează producția de colagen prin încălzirea țesutului până la adâncimea de 3 mm, ceea ce oferă pielii tonifiere și reducerea vizibilă a aspectului inestetic al coajei de portocală sau a vergeturilor.

Un plus foarte important este că nu are efecte secundare.

Prin procedura de Criolipoliză țesutul adipos este eliminat într-un mod foarte bine gândit: printr-un efect de vacuum, aplicatorul trage în cavitatea lui ţesutul adipos, oprind temporar circulaţia sanguină şi facilitând înghețarea celulelor de grăsime.

După această procedură, începe procesul natural de eliminare a grăsimilor, organismul fiind cel care impune un sistem de reciclare a celulelor. Enzimele din corpul nostru care se comportă întocmai ca niște „gunoieri”, denumiți științific macrofagi, merg în zona respectivă, unde sunt ţesuturi moarte şi desfac celulele în componente primare, pe care organismul le reutilizează apoi pentru a-şi îndeplini funcțiile naturale.

Cele două proceduri pot avea rezultatele dorite doar dacă veți respecta indicațiile specialistului, la care se adaugă un stil de viață sănătos cu dietă și sport.

Așa cum am mai menționat aceste proceduri acționează pe zone localizate:

  • brațe
  • abdomen
  • coapse
  • spate
  • genunchi
  • gambe

Îți recomandăm să efectuezi această procedură la 6 luni de la naștere, deoarece în această perioadă organismul este în schimbări hormonale, totodată, este recomandat să începi procedura după perioada alăptării.

Încă nu sunteți convinse de rezultate? Vă așteptăm la clinică pentru a vă dobândi titlul de “super mame frumoase și încrezătoare”. Remodelarea și redobândirea formelor corpului nu a fost nicicând mai ușoară.

Clinica Dr. Dali vă oferă soluții inovatoare pentru problemele tale inestetice.

 

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult