Ce este tratamentul VelaShape III?

VelaShape III este un tratament de slăbire non-invazivă, remodelare corporală și diminuare celulită, consacrat la nivel mondial pentru eficiență și siguranță, ce oferă rezultate vizibile încă de la primele ședințe. Tratamentul are la bază tehnologia Elos ce cuprinde: radiofrecvența, vacuum-ul pulsat, role mecanice și infraroșu. VelaShape III activează pe zona dorită, revoluționând modalitățile de luptă împotriva celulitei, având ca aliat tehnologia Elos.

VelaShape III de la Syneron Candela este aprobat de FDA (US Food and Drug Administration). Tratamentul te ajută să obții forma corpului mult dorită, scăpând de celulită într-un mod sigur și eficient. Acum și în Constanța, tratamentul VelaShape III este disponibil aproape de tine! Eliminarea celulitei nu a fost niciodată mai ușoara!

Cum funcționează tratamentul?

Tratamentul are la bază tehnologia Elos ce cuprinde: radiofrecvența, vacuum-ul pulsat, role mecanice și infrarosu.

(RM) Rolele Mecanice – rolul acestora este să îmbunătățească aspectul pielii, iar datorită formei spiralate, este permisă realizarea tratamentului într-un mod blând și plăcut.

(VP) Vacuum Pulsat – îmbunătățeste fluxul sanguin și limfatic prin mobilizarea obținută cu ajutorul vacuum-ului ce favorizează eliminarea reziduurilor și este asigurată ca energia să fie livrată într-un mod precis.

(IR) Infrarosu – este un element cheie atunci când vorbim de VelaShape III, deoarece metabolismul este pus în mișcare, crescând activitatea celulară. De asemenea, producția de colagen este stimulată prin faptul că țesutul este încălzit până la o adâncime de 3mm.

(RF) Radiofrecvența – are la baza tonifierea pielii prin producția de colagen, reducând aspectul de coajă de portocală. Oferă rezultate bune indiferent de stadiul în care se află celulita pacientului.

Principalele cauze ale apariției celulitei sunt: deshidratarea, retenția de lichide, insuficiența veninoasă cronică, sedentarismul, consumul crescut de zaharuri. În același timp, celulita cunoaște mai multe stadii:

Stadiul I – celulita nu se poate observa cu ochiul liber. La început este înregistrată o scădere nesemnificativă a tonusului pielii, la prima vedere aceasta fiind una netedă, dar dacă este ușor strânsă, aspectul de coajă de portocală poate să fie observabil.

Mai apoi Stadiul II unde aspectul de coajă de portocală este evident și fără a se strânge pielea. În comparație cu stadiul I unde era înregistrată o scădere nesemnificativă a tonusului pielii, în cadrul acestui stadiu, tonusul pielii scade în mod valoros. De asemenea, sângele circula mult mai greu, iar adipocitele se măresc devenind mult mai voluminoase.

In cadrul Stadiului III, cunoscut și sub denumirea de stadiu microondular putem spune ca celulita este mult mai profundă. Din cauza acestei conditii, în special când celulita se află în cadrul acestui stadiu, multe persoane încep să-și piardă încrederea în ele. Fiecare adipocit, adică celula de grăsime, isi poate mari volumul de până la 50 de ori mai mult, circulația sângelui fiind din ce în ce mai dificilă.

In Stadiul IV este înregistrată o celulită gravă. Acest stadiu mai este cunoscut drept stadiu macronodular. În zonele unde celulita și-a spus cuvantul, pielea este destul de rece, fiind de o nuanță albastră. Pielea este foarte sensibilă, la o simplă atingere persoana putând simți o durere destul de mare, celulita transformându-se într-o boală cu dereglări severe.

Efectele tratamentului

Celulita este una dintre cele mai frecvente probleme de estetică, indiferent de vârstă, de greutate, de obiceiurile alimentare sau de condiția fizică.

Un prim efect pozitiv al acestui tratament marca Syneron Candela este diminuarea celulitei, aceasta putând să fie diminuată indiferent de gradul în care se află (I, II, III sau IV).

Remodelarea corporală, prin intermediul acesteia pacientul putând să ajungă la forma mult dorită a corpului, nelăsând anii ce au trecut să-și lase amprenta. Laxitatea pielii este redusă fără a avea loc o intervenție chirurgicală.

De asemenea, pacientul supus tratamentului VelaShape III poate slăbi într-un mod sigur și eficient. Pielea este tonifiată în profunzime, iar textura pielii este îmbunătățită.

Rezultate vizibile

Pacienții care au folosit acest tip de tratament sunt într-o proporție de 97% satisfăcuți, procedura fiind realizată la 2 săptămâni, fără durere, non-invazivă și relaxantă.

Încă de la prima ședință, mulți pacienți au observat un rezultat eficient, însă rezultatul final se va observa doar în urma efectuării întregului tratament recomandat. Se poate obține o scădere în circumferința de peste 2 cm în zona abdomenului iar în zona coapselor o reducere de aproximativ 1,5 cm. Rezultatele pot varia însă de la o persoană la alta.

Înainte de a începe acest tratament, este recomandat ca pacientul să aibă o discuție cu terapeutul pentru a i se recomanda un număr de ședințe, acesta variind de la pacient la pacient, procedura fiind realizată la 2 saptămâni.

VelaShapeIII este un tratament non-invaziv, de slăbire localizată și diminuare celulită, ce te ajută să slăbești într-un mod relaxant, fără durere și fără efecte secundare.

 

Rezultatele reale obținute cu VelaShape III, după 8 ședințe de tratament

Laxitatea pielii este o afecțiune des întâlnită, în special după vârsta de 25 de ani, atunci când nivelul de colagen și elastină începe să scadă.

După tratamentul VelaShape III, zona tratată devine mult mai fermă și întinsă, eliminându-se neplăcutul aspect de „piele lăsată” precum și de coajă de portocală.

Vrei să te convingi? Testează VelaShapeIII!

Notă: Fotografiile sunt cu titlu de prezentare, puse la dispoziția clinicii Dr Dali Clinique Esthetique prin consimțământul pacientului. Fotografiile pot fi preluate numai cu acordul confirmat în scris al Dr.Dali Clinique Esthetique.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.