Peeling-ul este tratamentul vedetă în sezonul rece

Vrei un ten luminos și neted?
iunie 26, 2020
Ce beneficii are peelingul chimic asupra tenului?
iunie 26, 2020
Vrei un ten luminos și neted?
iunie 26, 2020
Ce beneficii are peelingul chimic asupra tenului?
iunie 26, 2020

2 Peeling-uri spectaculoase pentru un ten strălucitor, fără acnee și pete hiperpigmentare.

Continuăm să vă vorbim despre beneficiile peelingului, tratamentul vedetă în sezonul rece. Astăzi vom pune accent pe produsele ce acționează benefic împotriva acneei și a petelor pigmentare.

După cum am mai vorbit, acneea ne supără și la vârsta care a depășit cu mult adolescența. Deși este o probleme veche se caută soluții noi, inovative pentru ca eficiența unui tratament să fie de durată și chiar să înlăture definitiv acest inconvenient.

Clinica Dr.Dali și-a obișnuit pacienții cu servicii de top, folosind produse cu o calitate înaltă, renuminte la nivel internațional. Tratamentele noastre de beauty sunt complexe pentru a avea rezultate excepționale.

Peeling Acnelan – Inamicul acneei si al cicatricilor

În această categorie se încadrează și tratamentul Acnelan, ideal și cu rezultate uimitoare în tratarea tenului acneic și a cicatricelor post acnee.

Produs de compania cu renume mondial în estetică Mesoestetics în colaborare cu dermatologi de prestigiu din întreaga lume, acest tratament a primit trofeul AMAA în anul 2017 pentru „Cel mai bun tratament al acneei” în cadrul celui de-al IX-lea Congres Internațional de Medicină Anti Aging.

ACNELAN by Mesoestetics este combinația perfectă a substanțelor active cu efect de curățare în profunzime, reînnoire celulară și depigmentare. Totodată absoarbe excesul de sebum, are efect anti-bacterian și ajută la diminuarea hiperpigmentarilor post-inflamatorii.

Acest tratament profesional, prin combinarea acidului azelaic și a acidului salicilic, este un exfolian chimic care prin proprietățile antifungice, antiinflamatorii și keratolitice, îmbunătățește considerabil textura pielii.

Kit-ul tratament intensiv acnee cuprinde, pe lângă procedura în sine de peeling realizată în clinică și tratamentul pentru acasă. Acesta reprezintă în proporție de 60% reușita rezultatelor benefice împotriva acneei și conține:

  • Purifying mousse (spumă de curățare intensă)
  • Acne One (crema post tratament cu efect keratolitic și seboregulator)
  • Pure renewing mask (mască exfoliantă post tratament)
  • Imperfection control (tratament local cu decorativă/camuflaj pentru acnee agresivă)

De ce să alegeți tratamentul Acnelan? Simplu:

  • Este un tratament inovator intensiv dedicat tenului acneic
  • Acționează în profunzime pentru a combate cauzele
  • Reduce secreția de sebum, purifică și regenerează tenul.

Produsele noastre de peeling sunt din gama Mesoestetics, o companie cu renume în estetica medicală. Vezi preturile AICI

 

Peeling Cosmelan – este tratamentul ce înlătura hiperpigmentarile

Petele pigmentare pot rămâne doar o amintire neplăcută în urma utilizării tratamentului pentru depigmentare Cosmelan by Mesoestetics.

Și acest tratament este recunoscut în lume, în tratarea petelor pigmentare, a melasmei.

La baza acestui tratament stă inhibiția tirodinazei, enzima principala a procesului de formare a melaninei. Ingredienții acționează la decolorarea pielii oferindu-i luminozitate.

Acest KIT conține pe lângă procedura de peeling din cadrul clinicii și produsele pentru acasă:

  • Cosmelan 1 (crema pentru mentenanță) – cu rol de atenuare sau eradicare a imperfecțiunilor pigmentare localizate pe față, gât și decolteu.
  • Melan Recovery (balsam post tratament) – are efect de calmare a zonelor iritate și înroșite ale pielii. Oferă elasticitate pielii și protejează împotriva agresiunilor externe.
  • Melan 130 Pigment Control (crema protecție solară) – cu rol de protecție solară, prevenind apariția petelor și de a reduce petele deja existente. Ascunde delicat imperfecțiunile pielii dând o culoare naturală acesteia.

Aceste tratamente acționează progresiv în funcție de severitatea afecțiunilor.

Durata tratamentului variază de la 1 la 3 luni. Sunt tratamente complexe cu rezultate vizibile încă de la prima ședință.

Vezi preturile AICI.

Specialiștii clinicii Dr. Dali recomandă aceste tratamente sub atenta supraveghere a medicului. În general tratamentele de peeling chimic sunt recomandate de către medicii dermatologi în urma unui control.

Vă așteptăm oricând pentru mai multe detalii și pentru a afla ce tip de tratament este recomandat tenului vostru, în funcție de problemele întâmpinate.

 

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult