Criolipoliza CoolTech

 

Ofertă Slăbire Localizată cu Criolipoliza CoolTech

aparat aprobat FDA pe baza studiilor clinice
 

1 ședință cu 1 aplicator

500 lei 

 

1 ședință cu 2 aplicatori

850 lei

 

3 ședințe – 1650 lei

Shine in your body. You can!

 

*Ofertă valabilă până la 31 MAI 2024.

Ce este criolipoliza și cum acționează?

Procedura de Criolipoliza CoolTech are puterea de a reduce ţesutul adipos în zonele localizate, pe baza unui sistem de răcire încorporat într-un dispozitiv de vacuum. Practic, în același timp, celulele grase sunt înghețate şi eliminate, iar tegumentul, fibrele de colagen şi restul țesuturilor sunt protejate.

Folosită cu succes în marile clinici din lume, procedura este noua vedetă a remodelării corporale şi se bucură de multă popularitate atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor.

Slăbire localizată! Cum acționează Criolipoliza CoolTech

Vestea bună este că celulele adipoase sunt mai sensibile la frig decât alte țesuturi.

 • Printr-un efect de vacuum,  aplicatorul trage în cavitatea lui ţesutul adipos, oprind temporar circulaţia sangvină şi facilitând înghețarea celulelor de grăsime.
 • După această procedură, începe procesul natural de eliminare a grăsimilor, organismul fiind cel care impune un sistem de reciclare a celulelor. Enzimele din corpul nostru care se comportă întocmai ca niște „gunoieri”, denumiți științific macrofagi, merg în zona respectivă, unde sunt ţesuturi moarte şi desfac celulele în componente primare, pe care organismul le reutilizează apoi pentru a-şi îndeplini funcțiile naturale.

Unde acționează slăbirea localizată

Tratamentul cu Criolipoliza CoolTech poate fi folosit pe şase zone ale corpului:

 • Abdomen inferior si superior
 • Spate – zona lombară
 • Coapsa externă şi internă
 • Braţe
 • Genunchi
 • Gambe

Alege clinica Dr. Dali pentru rezultate eficiente și de durată

O siluetă redesenată!

Procedura de slăbire localizată prin Criolipoliza Cooltech este, în prezent, o metodă foarte eficientă de remodelare non-invazivă şi fără durere. Îngheţarea ţesutului gras nu presupune incizii ori anestezie, ca în cazul liposucţiei, şi nici injecţiile care sunt necesare la mezoterapie, un  alt tratament de remodelare.

Mai mult decât atât, nu este nevoie de internare şi se poate face oricând în timpul zilei, fără să deranjeze activităţile zilnice ale pacientului. În timpul procedurii, acesta se poate relaxa, citi, asculta muzica şi chiar dormi. Nu este necesară o perioada de recuperare şi activităţile obişnuite, inclusiv exerciţiile fizice pot fi reluate imediat după terminarea şedinţei.

Într-o singură şedinţă lucrează doi aplicatori, fiecare pe câte o zonă. Aceştia tratează independent şi sunt dotaţi cu propriul sistem de control şi vacuum. Astfel, pe parcursul unei singure ședințe pot fi tratate şi remodelate două porțiuni mari ale corpului.

 

Beneficii si avantaje pentru silueta ta!

CoolTech, aparat perfomant de criolipoliza, 4 din 5 acizi grași dispar la -8 grade Celsius. Slăbești exact acolo unde iti dorești!

 • În doar 70 de minute elimină până la 30% din grăsimea țintită
 • Eficientă dovedită pe piele flască
 • Îmbunătățește circulația sângelui
 • Stimulează producția de colagen
 • ZERO perioadă de recuperare
 • Relaxare & confort pentru tine

Activează-ți metabolismul cu ajutorul criolipolizei CoolTech!

Rezervă oferta

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.