Get the best skin of your life!

Iți punem la dispoziție proceduri și tratamente premium, pentru un ten rejuvenat, luminos și întinerit. Profită de tratamente faciale eficiente si inovative, pentru o piele netedă, luminoasă și uniform echilibrată acum cu o reducere de pana la 20 % fata de pretul din catalog.

 

Dermapen

Pachet Start Lux

1 ședință Dermapen

1 ședință Hydrafacial

1 ședință Intraceuticals

Preț 1700 lei

 

Pachet Start Simple

1 ședință Dermapen

Preț 1200 lei

 

Pachet Follow-up Lux

1 ședință Dermapen

1 ședință Hydrafacial

2 ședințe Intraceuticals

Preț 1950 lei

 

Pachet Premium

3 ședințe Dermapen

Preț 2750 lei

 

1 ședință Dermapen + PRP

Preț 1400 lei

3 ședințe Dermapen + PRP

Preț 3800 lei

*Ofertă valabilă până la 31 AUGUST 2023.

 

Beneficiază de tot ce este mai bun pentru pielea ta!

Pachetul Start Lux conține un mix de proceduri faciale premium, ce confera luminozitate tenului, cu efecte spectaculoase.

Dermapen 4

 

Terapia cu MICROACE MicroNeedling, realizată cu dispozitivul de ultimă generație DERMAPEN 4, stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii.
Dermapen 4 este un dispozitiv medical unic ce utilizează microace detașabile de unică folosință, cu scopul de a reda pielii un aspect sănătos și luminos.

Avantajele Dermapen 4®

 • tratamentul ridurilor
 • tratamentul cicatricilor postacneice, postchirugicale, postarsuri
 • pielea îmbătrânită și afectată de soare;
 • ridurile faciale și din decolteu;
 • hiperpigmentare /probleme de pigmentație,
 • tratamentul vergeturilor,
 • pori dilatați

 

Premiat pentru „Cel mai bun dispozitiv anti-aging” Dermapen vă mai poate ajuta și în tratamentul ridurilor, tratamentul cicatricelor postchirurgicale, tratamentul vergeturilor.
Beneficiul major al acestei terapii este că stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii. Pe măsura ce îmbătrânim, acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastină de la nivelul pielii scad ea devenind mai uscată.

Intraceuticals

Maximizează hidratarea și volumul pielii și reduce instant liniile fine și ridurile. Perfect pentru pielea sensibilă. Poate fi combinat cu alte proceduri precum hidrodermoabraziunea Hydrafacial. Creat să asigure rezultate instanțe și vizibile încă de la prima ședință.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric, care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi necesari pielii, precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E) și antioxidanți (aloe vera si ceai verde).
Utilizarea oxigenului hiperbaric și infuzarea în profunzimea tegumentului a serurilor magice Intraceuticals.

Pentru a prelungi efectul intens ale tratamentului din clinică, între ședinte recomandăm utilizarea produselor Intraceuticals pentru acasă.

Lasă-te în grija specialiștilor Dr Dali Clinique și vei scăpa de riduri instant, în timp ce te relaxezi, la fel cum fac vedetele de la Hollywood în cele mai exclusiviste clinici din lume.

Hydrafacial

Este singurul tratament de hidrodermabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată si mai frumoasă.
În plus este calmant, non-invaziv și non-iritant.

 • Linii fine + Riduri
 • Elasticitate + fermitate+ tonus
 • Textura pielii
 • Pete maronii
 • Ten gras și incarcat
 • Porii măriti

Tratamentul HydraFacial este non-invaziv și oferă rezultate imediate, în condiții de siguranță. Este o  tehnologie recentă și avansată non-laser de refacere a țesutului cutanat. Dupa doar o ședință de HydraFacial pielea este vizibil mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă, fără timpi de recuperare și disconfort.

 

Rezervă oferta

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.