Ofertă Dermapen cu Terapia Vampir

Pachet Start Lux

1 ședință Dermapen 4

1 ședință Terapia Vampir

1 ședință Hydrafacial
1 ședință Intraceuticals Rejuvenante

Preț promoțional 2000 lei

(de la 2770 Lei)

*Ofertă valabilă până la 31 ianuarie 2021

Beneficiază de tot ce este mai bun pentru pielea ta!

Pachetul Start Lux conține un mix de proceduri faciale premium, ce confera luminozitate tenului, cu efecte spectaculoase.

Dermapen 4

 

Terapia cu MICROACE MicroNeedling, realizată cu dispozitivul de ultimă generație DERMAPEN 4, stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii.
Dermapen 4 este un dispozitiv medical unic ce utilizează microace detașabile de unică folosință, cu scopul de a reda pielii un aspect sănătos și luminos.

Avantajele Dermapen 4®

 • tratamentul ridurilor
 • tratamentul cicatricilor postacneice, postchirugicale, postarsuri
 • pielea îmbătrânită și afectată de soare;
 • ridurile faciale și din decolteu;
 • hiperpigmentare /probleme de pigmentație,
 • tratamentul vergeturilor,
 • pori dilatați

 

Premiat pentru „Cel mai bun dispozitiv anti-aging” Dermapen vă mai poate ajuta și în tratamentul ridurilor, tratamentul cicatricelor postchirurgicale, tratamentul vergeturilor.
Beneficiul major al acestei terapii este că stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii. Pe măsura ce îmbătrânim, acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastină de la nivelul pielii scad ea devenind mai uscată.

Terapia Vampir sau PRP

Rejuvenare și hidratare la superlativ

Terapia Vampir, este cea mai modernă procedură de revitalizare a pielii! Efectele asupra ridurilor de la nivelul feței și gâtului, a decolteului sau a cicatricilor sunt spectaculoase.

 • Stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare
 • Este minim invazivă și nu durează mai mult de 40 de minute.
 • Rezultatele sunt graduale cu o îmbunătățire progresivă a texturii pielii
 • Are efecte benefice asupra cicatricilor post-acnee.
 • Ideal pentru rejuvenare & lifting
 • Hidratează & regenerează țesuturile

Terapia PRP sau „Plasma bogată în trombocite” presupune recoltarea propriului sânge și reinjectarea acestuia, după ce este procesat.
Având rezultate în ortopedie pentru refacerea oaselor și tendoanelor, dar și în chirurgie plastică în cicatrizare, terapia PRP a devenit tot mai mult folosită în întreaga lume în cadrul procedurilor antiaging, și cu mare succes în tratamentul alopeciei. PRP are efecte spectaculoase și pentru ridurile din jurul ochiilor și gurii. Tratamentul stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ajutând la formarea unui nou țesut.

Rezultatele sunt graduale cu o îmbunătățire progresivă a texturii pielii. Se recomandă 3-4 ședințe într-un interval de 3-4 săptămâni, iar rezultatele durează până la 6-10 luni. Avantajele acestei proceduri sunt extraordinare. Substanțele introduse în piele provin din sângele propriu, eliminându-se riscul de respingere, alergii, infecții, granuloame.

Printr-o combinație unică de proceduri complementare, de ultimă generație, în etape complet personalizate, tenul tău va fi curățat, reintinerit și hidratat.

 

Bucură-te de noile oferte la tratamentele faciale Dr Dali!

Intraceuticals Rejuvenate

Maximizează hidratarea și volumul pielii și reduce instant liniile fine și ridurile. Perfect pentru pielea sensibilă. Poate fi combinat cu alte proceduri precum hidrodermoabraziunea Hydrafacial. Creat să asigure rezultate instanțe și vizibile încă de la prima ședință.

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric, care introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi necesari pielii, precum acid hialuronic, vitamine (A, C, E) și antioxidanți (aloe vera si ceai verde).
Utilizarea oxigenului hiperbaric și infuzarea în profunzimea tegumentului a serurilor magice Intraceuticals.

Pentru a prelungi efectul intens ale tratamentului din clinică, între ședinte recomandăm utilizarea produselor Intraceuticals pentru acasă.


Lasă-te în grija specialiștilor Dr Dali Clinique și vei scăpa de riduri instant, în timp ce te relaxezi, la fel cum fac vedetele de la Hollywood în cele mai exclusiviste clinici din lume.

Hydrafacial

Este singurul tratament de hidrodermabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată si mai frumoasă.
În plus este calmant, non-invaziv și non-iritant.

 • Linii fine + Riduri
 • Elasticitate + fermitate+ tonus
 • Textura pielii
 • Pete maronii
 • Ten gras și incarcat
 • Porii măriti

Tratamentul HydraFacial este non-invaziv și oferă rezultate imediate, în condiții de siguranță. Este o  tehnologie recentă și avansată non-laser de refacere a țesutului cutanat. Dupa doar o ședință de HydraFacial pielea este vizibil mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă, fără timpi de recuperare și disconfort.

 

Pachet Start Lux

1 ședință Dermapen 4

1 ședință Terapia Vampir

1 ședință Hydrafacial
1 ședință Intraceuticals Rejuvenante

 

Preț promoțional 2000 lei

(de la 2770 Lei)

 

*Ofertă valabilă până la 31 ianuarie 2021

Rezervă oferta

  Pot fi contactat prin: EmailSMSTelefon

  *Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.