Oferta Dermapen 4 & PRP/ Peeling Chimic

Gorgeous Skin

Pachet 3 sedințe Dermapen 4 + Peeling
Preț promoțional 2700 Lei

Pachet 3 sedințe Dermapen 4 + PRP
Preț promoțional 3000 Lei

Pachet 3 sedințe Terapia Vampir (6 eprubete)
Preț promoțional 3000 Lei

(3600 lei preț standard pachete)

*Ofertă valabilă până la 31 Mai 2021

Dermapen 4

Beneficiază de tot ce este mai bun pentru pielea ta!

Terapia cu MICROACE MicroNeedling, realizată cu dispozitivul de ultimă generație DERMAPEN 4, stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii. Dermapen 4 este un dispozitiv medical unic ce utilizează microace detașabile de unică folosință, cu scopul de a reda pielii un aspect sănătos și luminos.

 

Avantajele Dermapen 4®

 • tratamentul ridurilor
 • tratamentul cicatricilor postacneice, postchirugicale, postarsuri
 • pielea îmbătrânită și afectată de soare;
 • ridurile faciale și din decolteu;
 • hiperpigmentare /probleme de pigmentație,
 • tratamentul vergeturilor,
 • pori dilatați

 

Premiat pentru „Cel mai bun dispozitiv anti-aging” Dermapen vă mai poate ajuta și în tratamentul ridurilor, tratamentul cicatricelor postchirurgicale, tratamentul vergeturilor. Beneficiul major al acestei terapii este că stimulează producția de colagen și elastină la nivelul pielii. Pe măsura ce îmbătrânim, acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastină de la nivelul pielii scad ea devenind mai uscată.

Tratamentele cu Dermapen4 sunt utilizate cu succes in rejuvenarea pielii, reducerea ridurilor și tratarea cicatricilor, iar rezultatele sunt miraculoase încă de la primtele ședințe. Tratamentele sunt nedureroase și au o perioadă scurtă de recuperare.

Peeling Mesoestetic

Tratamente faciale pentru tratatarea de pete hiperpigmentare, acnee, cicatrici postacneice, melasma, riduri medii si adanci.

Rejuvenare faciala cu peeling chimic, curatare perfecta si exfoliere cu Hydrafacial, hidratare profunda cu acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde) cu Intraceuticals.

Peeling-ul chimic este un tratament chimic, de întinerire a pielii, care a devenit din ce în ce mai popular, pentru capacitatea dovedită de a îmbunătăți aspectul pielii cu privire la aspecte, cum ar fi:

 • Riduri fine
 • Pete Hiperpigmentare
 • Melasmă
 • Acnee și cicatrici în urma acneei
 • Ton al pielii pigmentat / neuniform

Acum poți beneficia de soluții premium de peeling, ce acționează eficient și în profunzime pe față, gât și corp.

Terapia Vampir sau PRP

 

Rejuvenare si hidratare la superlativ

Terapia Vampir, este o procedură modernă de revitalizare a pielii! Efectele asupra ridurilor de la nivelul feței și gâtului, a decolteului sau a cicatricilor sunt spectaculoase.

 • Stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare
 • Este minim invazivă și nu durează mai mult de 40 de minute.
 • Rezultatele sunt graduale cu o îmbunătățire progresivă a texturii pielii
 • Are efecte benefice asupra cicatricilor post-acnee.
 • Ideal pentru rejuvenare & lifting
 • Hidratează & regenerează țesuturile

Terapia PRP sau „Plasma bogată în trombocite” presupune recoltarea propriului sânge și reinjectarea acestuia, după ce este procesat.

Având rezultate în ortopedie pentru refacerea oaselor și tendoanelor, dar și în chirurgie plastică în cicatrizare, terapia PRP a devenit tot mai mult folosită în întreaga lume în cadrul procedurilor antiaging, și cu mare succes în tratamentul alopeciei. PRP are efecte spectaculoase și pentru ridurile din jurul ochiilor și gurii. Tratamentul stimulează capacitatea organismului de autovindecare și regenerare, ajutând la formarea unui nou țesut.

Rezultatele sunt graduale cu o îmbunătățire progresivă a texturii pielii. Se recomandă 3-4 ședințe într-un interval de 3-4 săptămâni, iar rezultatele durează până la 6-10 luni. Avantajele acestei proceduri sunt extraordinare. Substanțele introduse în piele provin din sângele propriu, eliminându-se riscul de respingere, alergii, infecții, granuloame.

Printr-o combinație unică de proceduri complementare, de ultimă generație, în etape complet personalizate, tenul tău va fi curățat, reintinerit și hidratat.

Bucura-te de noile oferte la tratamentele faciale Dr Dali!

Gorgeous Skin

Pachet 3 sedințe Dermapen 4 + Peeling
Preț promoțional 2700 Lei

Pachet 3 sedințe Dermapen 4 + PRP
Preț promoțional 3000 Lei

Pachet 3 sedințe Terapia Vampir (6 eprubete)
Preț promoțional 3000 Lei

(3600 lei preț standard pachete)

*Ofertă valabilă până la 31 Mai 2021

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Procedurile și tratamentele efectuate în clinica Dr Dali nu se recomandă gravidelor și femeilor care alăptează.