Cum funcționează Dioda Laser Elysion Pro:

La Dr. Dali Clinique Esthetique găsiți sistemul eficient și performant de epilare definitivă denumit ELYSION, dispozitiv ce realizează epilarea la cele mai înalte standarde în condiții de maximă siguranță.

Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, ELYSION are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând mult timpul de tratament, obținând rezultatele optime dorite.

Modul de lucru al acestui aparat face diferenta fata de restul echipamentelor de pe piata. Astfel, Elysion are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte 10J-10Hz in 20 milisecunde. Acest lucru face din dioda laser Elysion un tratament ce poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii.

Puterea și rata de repetiție ridicată garantează eliminarea a peste 60% din păr, încă de la prima ședință. Și pentru că aparatul funcționează cu mai multe programe, modul dinamic se potrivește chiar și bărbaților cu densitate foliculară mare.

Epilarea cu laser este sigura si placuta pentru ca aplicatorul este prevăzut cu un sistem de răcire necesar pentru a reduce temperatura generată de fascicolul laser de la nivelul pielii. Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului.

Rezultate vizibile de la prima ședință 

Specialiștii Dr. Dali Clinique Esthetique recomandă ca după fiecare ședință de epilare să se evite expunerea la soare sau la solar timp de 3-5 zile.
După prima ședință firele de păr vor ceda în aproximativ 2 săptămâni, de aceea e indicat un gomaj ușor în zona tratată.

Avantaje

Cu laserul ELYSION  poate fi tratată orice parte a corpului, oricât de delicată ar fi (față, sâni, axilă, zona inghinală) și are un efect garantat asupra foliculitei împiedicând totodată creșterea firelor de păr sub piele.

Confort maxim indiferent de zona

Cu o suprafata de 81 mm², acest aplicator a fost creat special ca sa poata fi folosit pe toata zonele corpului. Spre deosebire de alte lasere de pe piata, Elysion livreaza un impuls care difuzeaza uniform energia la fiecare folosire.

INAINTE DE TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL

 

DUPA TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL

 

INAINTE DE TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL

 

 

DUPA TRATAMENT ELYSION COCOOON MEDICAL

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

 

Beneficiază de cea mai bună ofertă pentru tine.

Contactează-ne!

Pot fi contactat prin:

Politica de Confidentialitate

4 + 14 =