Intraceuticals este aliatul tău pentru un ten frumos

Vistabel vs. Acid Hialuronic.
iunie 26, 2020
Ce este celulita și cum o tratăm
iunie 26, 2020
Vistabel vs. Acid Hialuronic.
iunie 26, 2020
Ce este celulita și cum o tratăm
iunie 26, 2020

Hidratare – Luminozitate – Rejuvenare – Lifting

Dorim să fim frumoase pentru noi, dar și pentru cei din jur. Dorim să ne mândrim cu vârsta noastră, indiferent dacă suntem la începutul maturității sau dacă au trecut ceva ani peste noi.

Vom începe, printr-o serie de articole, să vă vorbim despre problemele tenului și cum puteți redobândi luminozitatea, aspectul fin și sănătos, cu ajutorul unor tehnici inovative în cadrul clinicii Dr. Dali.

Iubim vara, soarele, plaja și marea. Ne lăsăm răsfățate de toate acestea, dar din păcate există și efecte negative. Expunerea prelungită la razele soarelui, cât și apa sărată, solicită foarte mult tenul.

În primul rând se deshidratează, iar pe parcurs se pierde colagenul favorizând apariția ridurilor și pierderea elasticității pielii. Razele UV pătrund adânc în piele, accelerând procesul de îmbătrânire, mai ales dacă nu folosim niciun fel de protecție.

Specialiștii recomandă folosirea cremelor cu protecție cât mai ridicată (SPF 50), deoarece modificările climei și poluarea sunt responsabile de agresivitatea crescută a razelor soarelui, și o hidratare intensă atât la exterior cât și în interior (hidratarea cu apă sau ceai).

Tot expunerea prelungită la soare favorizează apariția petelor hiperpigmentare, decolorării gălbui ale tegumentului, elastozei, keratozei actinice și mai grav, leziunile canceroase.

Alți factori care ne afectează tenul sunt:

  • Stresul – cauzează reacții chimice în organism. Acestea duc la pierderea colagenului și mai departe la apariția acneei, psoriazisului, eczemei, cuperozei, negilor.
  • Vârsta – cu cât înaintăm în vârstă pielea își pierde din elasticitate
  • Atingerea feței constant – când stăm la birou, citim o carte și în general când avem o activitate care necesită concentrare, tindem să ne sprijinim fața în palme. Acest gest practicat în mod repetat accentuează laxitatea pielii.
  • Dormitul pe aceeași parte deasemenea ne afectează tenul. Dormiți pe spate, iar dacă nu este comod ajutați-vă de o pernă poziționată sub genunchi.
  • Încruntarea feței – fiți vesele și senine. Cu siguranță va avea un efect benefic asupra întregii sănătăți, nu numai a ridurilor.
  • Demachierea agresivă – lăsați crema demachiantă să acționeze câteva minute și apoi cu mișcări fine îndepărtați machiajul.
  • Alimentația – o dietă cât mai corectă va da corpului exact ce are nevoie pentru ca regenerarea celulelor să funcționeze normal.
  • Fumatul și consumul excesiv de alcool – acestea duc la deshidratare și la scăderea nivelului vitaminei A, ceea ce încetinește regenerarea celulelor și producția de colagen.

Intraceuticals Rejuvenate- soluția ideală pentru un ten intinerit

Motivele apariției ridurilor sunt multiple, dar la Clinica Dr. Dali avem un aliat puternic pentru îndepărtarea imperfecțiunilor: tratamentul Intraceuticals.

Tratamentul Intraceuticals folosește oxigenul sub presiune hiperbarică, pentru a infuza în derm un ser special format din acid hialuronic modificat, vitamine, extracte din vegetale, antioxidanți și peptide benefice pielii.

Marele avantaj al acestei proceduri este acela că hidratarea se va face din interior către exterior. Datorită greutății sale mici, serul hidrofilic are abilitatea de a se infiltra în piele, hidratând în profunzime și stimulând procesul de sintetizare a colagenului. Totodată atrage și transportă alte ingrediente benefice pielii (vitamine, antioxidanți, amino peptide).

Este un tratament revoluționar, cu o gamă variată de proceduri specifice fiecărei probleme a tenului tău.

Intraceuticals Rejuvenate reduce instant liniile fine și ridurile. Deoarece este o tehnologie anti-îmbătrânire, celebritățile cât și saloanele mari de beauty din toată lumea, o recomandă.

Ne alăturăm și noi lor, iar cu tehnologia de ultimă generație și cu personalul instruit pentru astfel de intervenții, suntem nerăbdători să vă demonstrăm calitatea serviciilor noastre prin rezultate de excepție.

Cum acționează tratamentul Intraceuticals Rejuvenate?

Se utilizează oxigenul hiperbaric pentru a ajuta la intrarea serumurilor în piele. Aplicatorul de serum creează un balon de presiune hiperbaric, pentru a iniția indroducerea hidratării osmotice și a ingredientelor. Procesul de alunecare ușoară pe suprafața pielii oferă o experiență relaxantă și confortabilă. Deci: NU DOARE!

Infuzia cu tratamentul Rejuvenate calmează tenul și îl răcorește, oferindu-i o hidratare intensă. Veți vedea imediat diferența printr-un lifting instant și o fermitate sporită a tenului.

Cunoscut drept tratamentul Madonnei, Intraceuticals este cel mai in vogă tratament antirid non-invaziv al momentului, care a reușit să înlocuiască cu succes tradiționalele tratamente injectabile cu toxină botulinică și acid hialuronic.

O terapie completă presupune 6 ședințe

Intraceuticals efectuate în clinică, la interval de o săptamană, fiind urmate de ședinte de întreținere, în funcție de nevoile specifice fiecarui pacient.

Pentru rezultate de durată se recomandă folosirea acasă și a produselor din același brand, create special pentru a completa rezultatul tratamentului.

Oferă-i tenului tău o experiență unică cu Intraceuticals!

Lasă-te în grija specialiștilor Dr Dali Clinique și vei scăpa de riduri instant în timp ce te relaxezi în cadrul clinicii noastre in Constanta, la fel cum fac vedetele de la Hollywood în cele mai exclusiviste clinici din lume.

Te așteptăm in clinică, pentru un consult și pentru mai multe detalii.

Până data viitoare, ai grijă de pielea ta!

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult