Hidrodermoabraziunea HydraFacial

 Tratamentul minune pentru îngrijirea completă a tenului!

Un ten strălucitor, fără riduri şi fără pete nu mai este un ideal de neatins. Medicina şi tehnologiile au evoluat pentru a ne face viaţa mai ușoară, iar la Clinica Dr. Dali ținem pasul cu ele.

Hidrodermoabraziunea HydraFacial poate fi utilizată pentru orice tip de ten. Păstrează sănătatea pielii normale, calmează și tratează acneea, șterge ridurile fine și întinerește aspectul pielii îmbătrânite. Procedura este realizată cu ajutorul unor aplicatori speciali, pentru fiecare etapă în parte şi unici pentru fiecare pacient, oferind un tratament sigur și în condiție de maximă igienă.

Cinci paşi pentru un ten strălucitor cu hidrodermoabraziunea HydraFacial
1. Curățare perfectă și exfoliere. Pielea este curățată în profunzime de celulele moarte și impurități.
2. Peeling. Acizii speciali curăţă delicat porii, fără ca tegumentul să fie lezat sau iritat.
3. Extracţie. Tehnologia vortex a aplicatorului special acţionează şi elimină impurităţile din pori.
4. Hidratare maximă. Un cocktail de substanţe puternic hidratante este introdus în piele, cu ajutorul aplicatorului special, hrănind şi protejând tenul.
5. Protecţie prelungită. Produsele HydraFacial Daily Essentials, folosite acasă, protejează pielea zilnic şi pot prelungi rezultatele spectaculoase.

Hidrodermoabraziunea HydraFacial – tehnologii recunoscute la nivel mondial
Procedura Vortex-Cleaning™ utilizează soluţii speciale de curățare și eliminare ale impurităților pielii.
Procedura Vortex-Extraction™ favorizează extracția delicată a punctelor negre și a pustulelor, fără a traumatiza dermul.
Procedura Vortex-Fusion™ este o metodă unică de a infuza în piele substanțe hidratante și antioxidanți, care acționează din interiorul tenului, conferindu-i sănătate şi strălucire.

Hidrodermoabraziunea HydraFacial are beneficii multiple:
• Curăţă şi elimină punctele negre
• Calmează şi tratează acneea
• Diminuează porii dilataţi
• Reduce petele
• Şterge ridurile fine
• Redă strălucirea şi prospețimea tenului

Patru motive pentru a încerca hidrodermoabraziunea HydraFacial
1. Rezultate instant. Tratamentul îmbunătăţeşte vizibil aspectul pielii, iar ţesuturile nu sunt deloc afectate. La finalul unei proceduri relaxante şi rapide, tenul tău va fi mai curat şi mai sănătos.
2. Efect îndelungat. Pielea ta va arăta din ce în ce mai bine pentru că efectul tratamentul se menţine o perioadă mare de timp. Pe măsură ce îl repeţi rezultatele devin de-a dreptul spectaculoase.
3. Fără efecte secundare. Rezultatele sunt vizilbile chiar de la finalul şedinţei. Pielea ta va fi fină, fără puncte negre şi pori dilataţi şi fără urmă de roşeaţă sau iritaţii.
4. Tratament personalizat. Tratamentul este unic pentru fiecare pacient, folosindu-se seturi diferite de aplicatoare, în funcţie de nevoile tenului tău.
Hidrodermoabraziunea HydraFacial – secretul tinereţii vedetelor internaţionale
Hidrodermoabraziunea HydraFacial este tratamentul favorit al multor staturi şi este secretul apariţiilor lor impecabile pe covorul roşu. Beyonce, Ethan Hawk, Paris Hilton sau Matthew McConaughey nu ezită să-şi reîmprospăteze tenul periodic folosind această procedură minune.

*Disclaimer: Rezultatele procedurilor nu sunt garantate si pot varia de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori, cum ar fi: raspunsul organismului, stilul de viata si modalitatea de aplicare a tratamentului.