Tratamente pentru transpiratie excesiva.


Hiperhidroza

O afecțiune care te-a afectat mai mult decât ți-ai imaginat vreodată, care ți-a schimbat viața și ți-a modificat activitățile firești ale unei zile, hiperhidroza se poate trata cu succes la Dr. Dali.
Hiperhidroza se traduce prin transpirația excesivă care te împiedică să-ți desfășori viața în parametri normali. Fie că hiperhidroza se manifestă în zona mâinilor sau a picioarelor, la axilă sau în zona inghinală, specialiștii clinicii Dr. Dali au soluții eficiente pentru a trata această afecțiune.

Cauze
Ereditatea este principalul factor incriminant pentru transpirația excesivă, dar apariția bolii se asociază deseori cu tulburări metabolice, endocrine, probleme ale sistemului nervos, precum și consumul excesiv de substanțe excitante (cofeina, băuturi energizante, etc)

Cum tratăm hiperhidroza

Tratamentul este simplu și constă în efectuarea unor puncții în anumiți mușchi, cu o substanță pe bază de  toxină botulinică de tip A care blochează pe un termen de până la un an (în funcție de particularitățile fiecărei persoane) activitatea glandelor sudoripare.

 

*Disclaimer: Rezultatele procedurilor nu sunt garantate si pot varia de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori, cum ar fi: raspunsul organismului, stilul de viata si modalitatea de aplicare a tratamentului.