De ce să alegi epilarea definitivă cu laser?

Tot ce trebuie să știi despre acnee și puncte negre
iunie 26, 2020
Summer Bodies Are Made In Winter
iunie 29, 2020
Tot ce trebuie să știi despre acnee și puncte negre
iunie 26, 2020
Summer Bodies Are Made In Winter
iunie 29, 2020

Dacă vrei să ai o piele mătăsoasă și catifelată, să nu te mai preocupe problema epilatului mai ales vara, îți recomandăm să încerci epilarea definitivă cu laser Dioda.

Epilarea definitivă este o procedură de îndepărtare îndelungată sau permanentă a firului de păr folosind un fascicul de lumină pulsat intens care prin căldura generată va distruge foliculul pilos și va împiedica viitoarea creștere a firului de păr.

Pe lângă eliminarea părului nedorit din motive estetice, epilarea laser poate fi folosită pentru a ameliora, trata sau preveni anumite afecţiuni cutanate, cum ar fi: hirsutismul (creşterea în exces a părului la femei în zona bărbiei, mustăţii, pieptului) chistul pilonidal recidivant, creşterea sub piele a firelor de păr, foliculita, hidradenita supurativă (pentru leziunile de la nivelul axilei).

 

Este epilarea sigură? Este dureroasă?

Epilarea definitivă nu este dureroasă. Se simte un ușor discomfort dar nu este similar epilării cu ceară. Pe parcursul ședințelor veți simți din ce în ce mai puțin. Nu este nevoie de anestezie, dar la cerere se poate folosi un sistem cu aer rece pentru a înlătura durerea.

 

Câte ședințe sunt necesare?

Pentru rezultate cât mai bune minimul de ședințe sunt 3 ajungând și la 10 ședințe. Diferă de la o persoană la alta în funcție de culoarea pielii, densitatea, culoarea firului de păr, zona în care se vrea tratamentul (axila, picioare, inghinal, față). Frecvența și intervalul ședințelor este recomandată de specialist dar de obicei între ședințe se așteaptă 4 – 6 săptămâni, iar pentru întreținere se vor face 1 sau 2 ședințe anual. Si aici depinde de persoana în cauză. Se întâmplă să fie nevoie de repetarea ședinței la 3 chiar 4 ani.

Specialiștii Dr. Dali Clinique Esthetique recomandă ca după fiecare ședință de epilare să se evite expunerea la soare sau la solar timp de 3-5 zile.

După prima ședință firele de păr vor ceda în aproximativ 2 săptămâni, de aceea e indicat un gomaj ușor în zona tratată.

 

Care sunt contraindicațiile și riscurile epilării definitive?

În primul rând astfel de proceduri nu se efectuează femeilor însărcinate sau care alăptează. Alunițelor li se acordă o atenție deosebită, trebuie să fie protejate pe parcursul ședințelor. Sunt interzise deasemenea persoanelor care au sensibilități solare, boli autoimune, infecții virale, microbiene, fungice.

Înainte de a recurge la astfel de proceduri trebuie discutat cu un specialist pentru a fi sfătuit cum sa pregătească zona asupra căreia se va acționa. Nu trebuie tratată zona cu creme înainte sau după pentru ca pot apărea arsuri sau la anumite persoane mai sensibile erupții de herpes.

Alege clinica Dr. Dali pentru rezultate eficiente și de durată.

Dr Dali Clinique Esthetique din Constanta îți oferă EPILAREA DEFINITIVĂ cu Elysion Pro, tehnică premium cu echipamentul Laser Dioda Elysion Pro, aparat ORIGINAL produs de Cocoon Medical, aprobat FDA și CE Medical.

Spre deosebire de alte aparate de pe piață, laserul ELYSION livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire.

Impulsurile fine se simt doar ca o mică pişcătura datorită sistemului de răcire „crystal freeze” ce menține o temperatură constantă de 6° C, oferind pielii o senzație plăcută și confortabilă în timpul epilării..Mai mult decât atât, modul dinamic se potrivește bărbaților cu densitate foliculară mare și rezistentă la durere mică.

Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, ELYSION are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând mult timpul de tratament, obținând rezultatele optime dorite.

Cu o putere maximă de 20 Juli/5 milisecunde, această tehnologie de epilare de ultimă generație poate fi folosită pe toate zonele corpului și la toate tipurile de piele.

Încă de la prima ședință, puterea și frecvența ridicată duc la eliminarea a peste 60% a firelor de păr de pe suprafața tratată.

Eficiența și durata scurtă a tratamentului datorită modului continuu al pulsațiilor (impulsurile nu se suprapun). Nu există riscul apariției firelor sub piele si este eficientă chiar și pe pielea bronzată.

Nu numai că vei elimina părul nedorit, dar vei scăpa definitiv de foliculită sau de alte semne lăsate de metodele de epilare tradiționale!

 

6 Motive pentru care să înlocuiești epilarea tradițională cu epilarea definitivă

  • Epilarea definitivă îți ocupă mai puțin timp
  • După epilarea definitivă sunt 90% mai puține șanse de a avea fire crescute sub piele
  • Fără cicatrici, iritații și pete
  • Nu ai restricții de expunere la soare
  • Sunt necesare un număr mult mai mic de ședințe
  • Minim discomfort

 

Laserul  Elysion Pro are o putere deosebită, iar acest lucru, face din dioda laser Elysion un tratament ce poate fi folosit pe orice zonă a corpului, indiferent de tipul pielii. Uită de neplăcerile epilatului clasic și alege următorul nivel de catifelare, răsfăț și eleganță pentru pielea ta!

Fără nici un risc și fără durere, datorită sistemului de răcire „crystal freeze” ce menține o temperatura constanta de 6° C, cu o rată de succes 100% pe orice tip de piele.

Incă de la prima ședință, puterea și frecvența ridicată duc la eliminarea a peste 60% a firelor de păr de pe suprafața tratată.

Epilarea definitivă cu laserul ELYSION se efectuează la un interval de 6-8 săptămâni.

Este momentul să te bucuri de o piele catifelată tot timpul anului și să uiți pentru totdeauna de grija epilării.

*Disclaimer: Rezultatele procedurilor nu sunt garantate si pot varia de la o persoana la alta, in functie de anumiti factori, cum ar fi: raspunsul organismului, stilul de viata si modalitatea de aplicare a tratamentului.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult