5 sfaturi să slăbești mai repede până la vară

Remodelează-ți corpul după sarcină
iunie 26, 2020
Remodelează-ți corpul după sarcină
iunie 26, 2020

Slăbește acolo unde iți dorești cu procedura de Criolipoliză CoolTech

Au trecut sărbătorile, a trecut și etapa de reacomodare cu programul nostru de lucru dar și al copiilor. Trebuie să începem anul optimiști și hotărâți în a face schimbări pozitive. Stilul nostru de viață ne influențează direct.

Cred că sunt puțini cei care nu s-au confruntat cu kilogramele în plus. Din păcate pierderea lor nu este deloc ușoară, dar nu imposibilă. Educația în a aborda un stil de viață sănătos este foarte importantă. Nu este îndeajuns să citim informații pe internet. Doar un specialist ne poate explica pașii ce ar trebui urmați, astfel încât schimbările prin care trecem să nu ni se pară dramatice.

Clinica Dr. Dali are specialiștii de care ai nevoie. Pe lângă procedurile cu aparatură de top, veți primi informațiile necesare pentru a avea rezultate excepționale. Orice tratament făcut nu poate face minuni dacă nu sunt respectate recomandările.

 

Enumerăm și noi căteva dintre acestea:

Cel mai important, după părerea noastră, este sportul. Și nu ne referim la o dată pe săptămână și atunci să stăm 3-4 ore la sală. Nu. Mișcare trebuie să facem zilnic, să respirăm aer curat. Alege un sport care îți face plăcere și cu siguranță nu te vei simți obligat să îl practici.

 Psihicul trebuie și el “antrenat”. Nu porni la acest drum cu gândul că “Trebuie să țin dietă”. Pornești cu un minus. Gândește-te că vei începe să ai mai multă grijă de tine, de ceea ce consumi, pentru ca sănătatea ta să nu aibe de suferit.

Nu aștepta să ți se facă foame! Încearcă să respecți orele de masă, chiar dacă nu îți este foame, sau doar puțin. Vei evita astfel să mănânci mai mult decât ai nevoie.

 Relaxarea este benefică împotriva stresului, care de obicei ne face să mâncăm. Dar să nu apelăm la relaxarea în fața televizorului cu un bol de chipsuri sau popcorn…Alege să petreci timpul cu cei dragi, povestiți, râdeți. Cu siguranță veți uita de probleme.

 Mănâncă încet. Organismul are nevoie de câtva timp să proceseze cantitatea de mâncare și să te anunțe când este destul. Astfel vei și savura mâncarea.

Cu ajutorul unui specialist limitează consumul de carne, înlocuindu-o cu alte produse bogate în proteine și nu uita de fructe și legume. Conțin foarte multe vitamine benefice.

 Odihna este esențială unui stil de viață sănătos. Știm că timpul este din ce în ce mai limitat și vrem să realizăm cât mai multe. Cele 8 ore de somn ar trebui să fie odihnitoare, fără ca noi să adormim în fața televizorului, a laptopului sau mai ales cu telefonul în mână.

 Evită băuturile carbogazoase, mâncarea fast-food, mâncarea prăjită, grăsimile și dulciurile.

 Stabilirea meniului pentru ziua următoare te ajută să reziști tentațiilor întâlnite în timpul zilei.

Nu îți propune să slăbești multe kilograme într-un timp scurt. Dacă nu vei reuși să atingi acel număr de kilograme vei fi dezamăgit, iar tendința de a renunța este mare.

 

Toate acestea menționate se vor completa perfect cu procedurile de care puteți beneficia la Clinica Dr. Dali. Tratamentul de care pacienții noștri sunt mulțumiți este Criolipoliza CoolTech.

 

Slăbește exact acolo unde ai surplus! Te întrebi dacă este posibil? Da, este posibil.

Acest tratament folosește o tehnologie performantă de criogenare eliminând grăsimea în exces. Remodelază corpul fără durere, iar rezultatele sunt vizibile în scurt timp.

Procedura de Criolipoliza CoolTech are puterea de a reduce ţesutul adipos în zonele localizate, pe baza unui sistem de răcire încorporat într-un dispozitiv de vacuum. Practic, în același timp, celulele grase sunt înghețate şi eliminate, iar tegumentul, fibrele de colagen şi restul țesuturilor sunt protejate. Este singurul aparat care poate să distrugă patru din cei cinci acizi grași. Cel de-al cincilea este singurul care se elimină definitiv numai la o temperatură de -43 de grade.

 

Totodată, având doi aplicatori, remodelază două zone diferite ale corpului în același timp.

Tratamentul este folosit pentru remodelarea:

  • abdomenului inferior și superior
  • coapsa internă și externă
  • brațe
  • spate – zona lombară
  • gambe
  • genunchi

 

În funcție de grosimea stratului de grăsime, este nevoie de una până la trei ședințe. Însă, între ședințe, trebuie să fie o perioadă de minimum 45 de zile. Bineînțeles rezultatele sunt diferite de la o persoană la alta, în funcție de răspunsul organismului la această procedură.

După o astfel de procedură nu este necesar repaus. Se pot relua activitățile stabilite pentru acea zi, fără a simți discomfort.

Clinica Dr. Dali te ajută prin tehnologia de top să-ți redobândești încrederea în tine, să te simți bine în pielea ta. Te așteptăm cu o programare pentru a afla mai multe detalii de la specialiștii noștri.

*Disclaimer: La clinica Dr. Dali îți oferim garanția serviciilor de calitate, cu personal specializat în estetică facială și corporală. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în funcție de anumiți factori, cum ar fi: răspunsul organismului, stilul de viață și modalitatea de aplicare a tratamentului.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Mai mult